Fredag – Bogforum 2016

Så er weekenden snart overstået og hold nu op en weekend! Som nogle af jer sikkert har opdaget, så var der Bogforum ude i Bella centeret. Jeg var der ude fredag og lørdag, hvor jeg fik set, hørt og taget en masse billeder, så jeg tænkte at jeg vil dele dagene op, så det ikke blev et alt for langt indlæg.

Da jeg fik fri fra skole om fredagen tog jeg direkte ud til Bogforum. Dog nåede jeg ikke særlig meget, for jeg skulle til forpremierer på filmen Syv minutter over midnat der er baseret på bogen Monster af Patrick Ness. Men jeg nåde at se lidt og en signering med Lene Kaaberbøl inden jeg tog afsted til filmen.

dsc_0085-kopi dsc_0088-kopi

Monster af Patrick Ness læste jeg til efterårets readathon og jeg synes at det var en rigtig fin læse oplevelse, så da jeg fik muligheden for at komme med til forpremierer med film (som først kommer i biograferne til December) sprang jeg straks til, da jeg gerne vil se, hvordan de har lavet den i forhold til bogen. Arrangement blev afholdt holdt af Gyldendal og Kino.dk i Empire biograf, og jeg var inde og se den med Amanda.

dsc_0089-kopi

dsc_0091-kopi dsc_0095-kopi dsc_0097-kopi

Filmen var rigtig god! Den var virkelig smuk og rørende lavet, og skuespillerne gjorde det rigtig godt, så jeg vil varmt anbefale den. Efter filmen kom Patrick Ness til en omgang med Q&A om bogen og filmen. Det var rigtig spændende at høre om det og Patrick var utrolig sjov. Da Q&A runden var færdig var der mulighed for at få en signering i hans bog, hvis man havde lyst til det. Jeg havde heldigvis taget min med hjemmefra, så jeg stillede mig op i køen til det. Da det var færdig runde jeg dagen af med nogle andre bloggere (blandt andet Sabrina) på Mcdonalds inden jeg tog hjem, og det var en super hyggelig måde at afslutte dagen på. Jeg kom først hjem ved 21 tiden og jeg skulle tidligt op om lørdagen, så jeg gik direkte i seng da jeg kom hjem.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *