Fredagsrock med Mads Langer

Sidste fredag havde min veninder og jeg til fredagsrock og høre Mads langer. Vi spiste hjemme hos min veninde og der fra tog vi afsted mod Tivoli. Vi kom hurtigt ind, da vi alle har årskort, og da vi kom ind, var der stadig en times tid til at Mads skulle spille, så vi valgte at gå en runde. Imens vi gik og nød stemningen i Tivoli begyndte det at regne og det havde ingen af os taget højte for da vi tog hjemmefra, men heldigvis kunne man købe nogle regnslag og jeg er så glad for at vi købte dem.

Kl 22 begyndte Mads at spille og selv om det stort set regnede under hele koncerten, så var det en fantastisk koncert! Stemingen var fed, og Mads gav den gas til hver enste sang og hans vokal shit, hvor kan han synge! Men det vidste jeg nu godt, men det var bare vildt og høre ham live! Han havde både nogle velkendte sange med som vi skreg med på, men han havde også nogle helt nye sange med til koncerten (han havde blandt en helt ny sang, som han var begyndt på to uger før han skulle spille i Tivoli), og i kan godt glæde jer til dem. De er super fede, og jeg glæder mig til at han udgiver dem, så man kan høre dem igen. Det var sådan en fed aften, og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg er til Fredagsrock.Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *