Geminiderne af Nanna Foss

 

Original titel: Geminiderne. 
Serie: Spektrum #2 (Af 10 bøger)
Forlag: Tellerup
Kilde: Hardback. 656 sider.

Udgivet: 07-11-2015.

Genre: Sci-fi.

Forlaget skriver:Jeg vil ikke tænke på ham.
Jeg VIL ikke! Hvornår fatter min hjerne at det er dømt til at mislykkes? Ham og mig. Det går bare ikke. Punkt 1: Jeg er livsfarlig. Punkt 2: Vi er fra forskellige tider. Helt bogstaveligt. Punkt 3: Fik jeg nævnt at jeg er livsfarlig?

Pi og hendes venner forsøger at finde ud af hvad der er sket med dem … og hvorfor. Hvert spor kan være afgørende for deres overlevelse.

Problemet er bare at nye mysterier dukker op hele tiden. Kryptiske drømme, en telefonsvarerbesked fra fremtiden og en person i rød hættetrøje. Snart opdager de at der er andre ligesom dem. Men hvem kan de stole på?

Det føles som om noget er dømt til at gå galt. Virkelig galt. Det er kun et spørgsmål om tid …

GEMINIDERNE er andet bind i serien SPEKTRUM,
hvor venskab, kærlighed og skæbnesvangre valg bindes sammen på tværs af tid.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar fra Tellerup.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.


Efter jeg havde læst Leoniderne, var jeg virklig spændt på at læse Geminiderne. Serien tog mig med storm, og jeg har glædet mig til at få historien fortalt fra Pi synsvinkel. Og ikke mindst få en forståelses af, hvad der sker omkring Pi og hendes venner, og se hvordan de vil tackle problemerne og de spørgsmål, der endnu ikke er blevet besvaret. 

Jeg synes det var rigtig interessant at få historien igennem Pi. Jeg kunne rigtig godt lide Emilie. Men der er lidt mere gang i Pi, og hendes kræfter. Der udover er Pi en meget dybere person, end man lige går og regner med, så det er fantastisk at følge hende. Pi og Noah er tvillinger, der kan telepartere til hinanden, og det var virkelig rørende, at følge med i deres søskende forhold. Jeg glæder mig til at læse om Noah, for jeg tror at der gemmer sig en dybere, og følsom person under hans hårde og selvsikre facade. 

Alt i alt synes jeg at det var fantastisk og navnpinderede læseoplevelse! Der action fra start til slut, og man sidder og vender den ene side efter den anden, imens man prøver at gætte med på, alle de mystiske ting der forgår omkring vores gruppe. Som læser sad du med en masse spørgsmål fra den forrige bog, og nogle af dem bliver besvaret, men der sker hele tiden nye, og uventet plot twist, der gør at du sidder med flere ubesvaret spørgsmål, end da du gik i gang med at læse bogen, og jeg er sikker på at Nanna har flere kort gemt i ærmet, og det er utrolig fedt. Som i nok kan gætte, så elsker jeg Geminiderne, og jeg glæder mig til den næste bog i serien, og hvis du ikke har læst den, så synes jeg at du skal komme i gang. For selv om der er en masse action og Science-fiction, så er der også flettet kærlighed, venskab, familieforhold ind i handlingen, og det giver en god balance til bogen.

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?

stjerner

Spektrum #2: GeminiderneSpektrum:

  1. Leoniderne
  2. Geminiderne

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *