Genfødt af C.C. Hunter

Original titel: Reborn
Serie
: Shadow Falls: After Dark #1

Forlag
: Tellerup  
Indbinding
: Indbundet. 479 sider

Udgivet
: 27-04-2016

Genre
: Fantasy

For Della Tsang er Shadow Falls ikke bare en lejr. Det er hendes hjem – dér hvor hun føler sig tryg. Men da den mystiske fyr, Chase, dukker op i lejren, vender han hele hendes verden på hovedet. Jo mere tid hun tilbringer med vampyren Chase, jo mere føler hun sig tiltrukket af ham, men samtidig gør den sexede hamskifter, Steve, alt for at vinde hendes hjerte. Da en ny mordsag bliver livsfarlig for Dellas venner,  må hun kæmpe side om side med Steve og Chase. Men vil det lykkes hende at redde sine venners liv  – uden at bringe sit eget hjerte i fare?

Billedresultat for black lineBogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Jeg elskede universet som C.C. Hunter skabte i Shadow Falls serien, og det vil altid være en af mine yndlings serier, pga det overnaturlige og persongalleriet i bøgerne. Dog har jeg altid set Della (og det meste af vampyr samfundet) som lukket bog, så da jeg så at der vil komme en serie med Della var jeg ret spændt på at se, hvordan den vil være. Bogen var virkelig god, og det var en fornøjelse at vende tilbage til Shadow Falls lejeren og dens beboer.

Della er en ret interessant person. Mere end jeg lige havde regnet med, så det var spændende at lære hende at kende. Det er tydeligt at Della kæmper med sin fortid, følelser og ikke mindst de mærkelige ting der begynder der at ske med hendes krop. Men hun vil ikke virke svag, så der for prøver hun at skjule det og sine følser, ved at bygge en facade op omkring hende. Men hendes venner kan se at der er noget galt, og i starten vil Della ikke vil tage imod deres hjælp, men de bliver ved med at være der for hende, og det er virkelig rørende at se, hvordan båndende bliver stærkere imellem dem for hver der går. Kylie var den perfekte hovedperson i Shadow Falls serien, og det var skønt at gense hende og de andre personer for lejeren, men jeg er glad for at Della er vores hovedperson i Genfødt for hun har en fantastisk stærk personlighed og det var virkelig spændende at læse om Della, for på den måde får et indblik i hende, og en bedre forståelse med omkring hvem hun er.

Som altid sker der en masse mystiske ting, når man befinder sig i Shadow Falls og Della, Kylie og Miranda vil gerne opklare tingene – men med uden hjælp fra drengen. Og selv om pigerne er stærke sammen, så er det hele ikke så gemenført som det kunne være, og der for ender de nogle gange ude i nogle ret komiske situationer. Udover det er der også Steve og Chase der gerne vil have Dellas opmærksomhed og jeg kan godt forstå at hun har svært ved at vælge imellem dem, for de er ret skønne og mystiske på hver deres måde, og jeg håber at vi får lov til at se mere til dem i resten af serien.

Genfødt er fyldt med mystik, kærlighed, venskab og overnaturlige væsner. Sproget er let og fangende, så det er virkelig nemt at lade sig fordybe i bogen. Genfødt hænger sammen med Shadow Falls serien, og der for er der for er der en masse informationer, spoilers og personer fra Shadow Falls serien så, hvis du gerne vil læse Genfødt, men du endnu ikke har fået læst Shadow Falls serien vil jeg anbefale dig, at gøre det inden du går i gang med Genfødt.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *