Gratis bog

Blottet for dig. en crossfire-roman (Hæftet)Hvis du ikke har læst bogen Blottet for dig af Sylvia Day kan du lige nu i  anledning af valentinsdag (som er i morgen) få bogen gratis på Saxo, i kan hente bogen her.

Beskrivelse:

Gideon Cross kom ind i mit liv lige så pludseligt og uventet som et lyn i mørket.

Han var uimodståelig – smuk og intelligent. Jeg var tiltrukket af ham, som jeg aldrig før har været tiltrukket af noget eller nogen i hele mit liv. Jeg længtes efter hans nærvær og berøring, selvom jeg var klar over, at det ikke ville føre til noget godt. Jeg var ufuldkommen og ødelagt, og Gideon vidste det. Han havde sine egne dæmoner at slås med. Hans kærlighed forandrede mig, og jeg bad til, at vores fortid ikke ville skille os ad.

Blottet for dig er den første bog i den stærkt erotiske trilogi om Eva og Gideon. Eva begynder på sit nye job på et reklamebureau i New York. Bygningen, hvor reklamebureauet ligger, er ejet af Gideon Cross. Allerede da Eva og Gideon møder hinanden første gang, er kemien mellem dem øjeblikkelig og overvældende. Men begge har de store følelsesmæssige ar, og et almindeligt, sundt kærlighedsforhold er fremmed for dem.

Blottet for dig udkom i USA i sommeren 2012 og blev øjeblikkelig en kæmpe succes; på ganske få måneder har romanen solgt ikke mindre end 1,7 millioner eksemplarer og skal udkomme i 34 lande. Bog 2 i Crossfire-serien,Spejlet i dig, udkommer på dansk i december 2012.

Jeg har selv bogen, som jeg byttet til i julegave, dog har jeg ikke læst den, men jeg har planer om at få den læst i løbet af foråret.

Hvad med jer, har i læst den?

 

4 tanker om “Gratis bog

    1. Det var så lidt 😀 kun på E-reolen som jeg selv bruger, men der har man kun bogen i 30 dage, men der er det også kvit og frit, så længe man er bruger på et bibliotek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen