Hades af Alexandra Adornetto

Originaltitel: Hades. Forfatter: Alexandra Adornetto. Forlag: Politikens Forlag.
Seire: Halo #2. Sider: 395. Udgivet: 15-02-2012. Format: Bog.

Tag med på tur til Helvede

Englen Beth er sendt ned på Jorden for at frelse verden fra ondskab og ødelæggelse. Sammen med sine to ældre søskende har hun slået sig ned i den lille by Venus Cove. Beth starter på highschool, men det var bestemt ikke en del af planen, at hun skulle forelske sig i en anden elev. Men følelserne mellem Beth og Xavier er for stærke, og sammen kæmper de mod den mørke og spændende Jake Thorn, som viser sig at være en dæmon i menneskeskikkelse. Han er ude efter Beth, men indtil videre er hun sluppet fra det med livet i behold.

Hades er anden bog i Halo-serien. Tredje og sidste bog er planlagt til udgivelse i 2013.

 

GoodreadsBogpriserEreolen

Fra himlen til Helvede
Den første bog, høre vi en del om hvordan det er at være oppe i himlen, som engle og senere nede på jorden hvor deres job er at beskytte os mennesker. Her i bog to er der kun få sider, hvor vi er på jorden, for Beth bliver snydt og i største del af bogen er hun i helvedet, hvor hun bliver holdt fanget af Dæmon Jake. Vi ser hevet fra Beht side af, hvilket jeg godt kan lide, for det gør at vi ser det hele med et nyt syn og får alle dejtalerne om det nye sted. 

Xavier og Jake
Er de to fyre som kæmper om Beth, på den ene og den anden måde. Nogle gange synes jeg at Xavier er for sukker sød, hvor jeg synes at Jake har mere at byde på, også selv om han opføre sig som han gør. Jeg synes at vi får nogle nye vinkler, i den er bog som jeg godt kan lide, men selv om vi ser  Jake fra en ny side kan jeg godt forstå hvorfor Beth holder fast i Xavier, for jeg også at det de to der høre sammen. 

I den her bog, kommer jeg til at holde mere og mere af Beth, mens hun holder sig fanget, synes jeg man ser en stærk personlighed, som man ikke har set hos hende før. Hun holder modet oppe, og tror fra start til slut at hun nok skal komme ud. 

Alt i alt.
Kan jeg ret godt lide den her bog, jeg synes at den har meget mere at byde på end den første bog. Jeg håber at det forsætter i den sidste, for ellers ved jeg ikke om den kan fange mig på samme måde. Jeg elsker sproget, som er så detaljeret og let. Gang på gang bliver jeg overresket over at det kun er en 19 årig person, som har skrevet dem.

Halo serien:
Halo af Alexandra Adornetto ISBN 9788740005448

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *