Halloween i Tivoli – 2018

Som jeg skrev i nogle tidligere indlæg, så har jeg ikke haft efterårsferie, og det har været lidt trist, når vejret har været fantastisk det meste af ugen. dog har jeg stadig at være ude og nyde det, for jeg var hele to gange inde i Tivoli og opleve deres Halloween. Halloween er en af mine favorit sæson, og jeg er så glad for at det var sådan et fantastisk vejr da vi var der inde, for så kunne man rigtig se de smukke gyldne farver, der er i den her årstid. Om mandagen var jeg der inde med skønne Mie og om torsdagen, var jeg der inde med familien. På begge dage var det muligt at sidde i solen og nye den, så med Mie fik vi noget der minder om en pandekage, og med familien og jeg fik noget af drikke – jeg fik en kop varm kakao. Det var super hyggelige dage på hver deres måde, og jeg nyder når man kan mødes, og have nogle hyggelige timer sammen, imens vi gik fik jeg taget en masse billeder, og så jeg håber at i er klar på et indlæg med bilede spam 😉

Pga det er Tivolis 175 års jubilæum, så har de i år har gjort ekstra meget ud af pynten, og det kunne man allerede se, da vi stod ved indgangen. Det var virkelig flot der inde, og Mie og jeg kunne hele tiden finde nye og fine detaljer i deres oppyntning, som de ikke har haft de andre år. Mie og jeg har efter hånden fået det til en fast tradition om at vi altid at tager i Tivoli, når de åbner for sæsonerne, og vi skal selvfølgelig, også der ind til julen, og vi er ret spændte på at se, hvordan de har pyntet op, i forhold til, hvor meget de havde gjordt ud af det med Halloween. Hvis i selv vil ind og se det, så kan i stadig nå det endnu, da Halloween sæson har åben til den 4 November.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *