Halloween i Tivoli 2019

Jeg havde tidligt efterårsferie, så jeg har ikke haft ferie i uge 42, men jeg får tidligt fri om fredagen, og Mie havde fri, så vi kunne mødes tidligt og have en hyggelig dag i Tivoli.  Hele ugen havde det nærmest bare regnet non stop, så jeg havde frygtet at det vil blive en våd fornøjelse, men som i kan se på billederne så var vi utrolig heldig, for i løbet af formiddagen var det stoppet, og der var sol, da vi kom ind i haven. Det kan godt være at det bare er mig, men jeg synes at det havde gjort utrolig meget ud af udsmykningen i år i forhold til sidste år, så det var virkelig smukt at gå rundt at se Halloween pynten, og alle efterfarverne.

Efter vi havde gået vores runde i haven gik vi ind og fik en flæskestegssandwich. De var virkelig gode, og jeg elsker flæskestegssandwich og hver gang jeg får en, tænker jeg altid at jeg får dem for lidt.  Efter vi havde spist gik vi lidt rundt igen også runde vi af med en kop kakao hos Andersen Brew, (de ligger over for Den flyvende kuffert) det er blevet vores ynglings sted at få kakao, for ikke nok med at de har en god kakao til 40 kr, så kan man også få koppen med hjem, og til hver Halloween og Julesæson får deres kop et nyt design. Så det er blevet vores tradition at vi skal ind og have en kop, så vi kan få den med hjem til samlingen. I år var deres Halloween kop et motiv med hekse. Den er så sød! Vi er begge lidt spændte på, hvordan deres julekop skal ser ud og vi har allerede fundet en dato, så vi kan komme der ind til deres julessæson. 

Det var sådan en hyggelig dag og jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal ses og se deres julesæson. Har i været inde og nydt deres Halloween? 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *