Halo Af Alexandra Adornetto

Originaltitel: Halo Forfatter: Alexandra Adornetto Seire: Halo #1
Forlag: POLITIKEN
 Antal sider: 441 Udgivet: 08-04-2011 Format: Bog – Hæfte

Første bog i ny spændende ungdomsserie om engle, kærlighed og onde kræfter.

Den lille kystby, Venus Cove, trues af onde kræfter. Tre engle bliver sendt ned for at beskytte byen. De må skjule deres engleidentitet og leve som tilflyttere i den lille by. Men deres mission trues, da den yngste engel, Beth, starter på gymnasiet og forelsker sig i den jævnaldrende Xavier Woods.Vil forelskelsen svække hendes overnaturlige evner? Eller kan kærligheden overvinde de onde kræfter? 

Første bog i en planlagt trilogi

 Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen  .

Plus:  Hun er rigtig god til at beskrive de forskælgie ting som personerne, omgivelserne omkring  om dem, riget hvor de kommer fra Riget osv. Jeg kan godt lide at man ser det fra Beth syns vinkel og at det er hende der er englen, havde det fx være Xavier tror jeg at den ville havde mindet så meget om alle de andre bøger som Twilight hvor det er Edward der er vampyeren.

Minus:  den ikke får mere er fordi at bogen er på 441 sider og i de første 300 sidder høre man ikke om andet end Bethany og Xander og deres kærlighed til hinanden, det kan selvfølge også være godt men det er også kedelidt . 

Halo serien:
 

– Jeg undskylder mange gange, hvis der er fejl i teksten! Jeg prøver på at gøre det så godt jeg kan. Men nogle gange er der en fejl, som  jeg opdager fordi jeg er ordblind.

6 tanker om “Halo Af Alexandra Adornetto

  1. Selv tak. Godt at du fandt ud af det. Jeg kan godt lide din idé med at give bogen ‘point’ med antal bøger, og du beskriver bogens plus og minus. 🙂

  2. Tak 🙂 som jeg skrev i din blog så var det den måde jeg kunne finde ud af at lave det på så det blive lidt min egen stil. overvejet også at gøre det med stjerner men da det en bog blog tænkte jeg at det kunne være sjovt med bog point

      1. Det ved jeg faktisk ikke rigtig – Halo gjorde slet ikke særlig stort indtryk på mig… kan næsten ikke huske bogen, så jeg tror det ikke. 🙂

  3. Er det lang tid siden du har læst den? jeg tror det bliver sådan en jeg en gang læser når jeg ikke ved hvad jeg skal læse
    må jeg tilføje dig til min blok?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen