Happy Valentine’s Day

PicMonkey Collage Jeg håber at i alle får en god  Valentine’s day. Om i så er alene, eller sammen med en person. Jeg og Jimmy havde selv planlagt at vi skulle være sammen. Men det bliver udskudt, da noget kom i vejen. Så jeg skal bare være alene i aften. Heldigvis skal jeg se ham i morgen. Men der bliver nok ikke nogle romantisk aften, fordi der også vil være en del andre. Så vi har snakket om at holde det en anden dag.

Skal i noget spændende i aften? Eller gider i ikke gøre noget ud af det?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 tanker om “Happy Valentine’s Day

  1. Jeg/vi gider ikke rigtig at gøre noget ud af det. Så min aften skal nok bare bestå af at skrive videre på anmeldelser og læse en smule. Og så kommer min søster snart, så der skal nok også hygges lidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen