Happy valentines day

Jeg er ikke den store fan af Valentines dag, og vi har aldrig gjort noget ud af den i vores familie, så vidt jeg husker. Men da det vi jo kun har det en dag om året og jeg har set en masse Valentines billeder på Pinterest, tænkte jeg at det måske kunne være meget sjovt at lave et indlæg om det alligevel. 

Billederne er fundet via Pinterest, men jeg har selv sat dem sammen.

Jeg ved at der er mange der gør det helt store nr ud af dagen i dag, men jeg synes det lige så godt kan være de små ting der kan betyde noget. Som fx morgenmad på sengen. Skal i noget i aften? Jeg har ingen planer, men efter at jeg har kigget på alle de romantiske film, får jeg helt lyst til at se en film. 

 Valentines outfit

Nice and warm for cold Washington weather   "Red Peacoat" by qtpiekelso on Polyvore "Rose Garden" by qtpiekelso on Polyvore

5 romantiske bøger:

    

5 romantiske film

    

Blottet for digHusk at i stadig kan få Blottet for dig af Sylvia Day som e-bog på Saxo, jeg har hørt at det skulle være en ret god bog, 2’eren kan du få for 62 kr. Udover den kan du også i dag på Tellerups hjemmeside købe Fallen – De fire valentinsdage for 30 kr. Jeg har kun læst den første bog i den her serie, men det kunne jo være at der var nogle at jer andre vil have den 🙂

En tanke om “Happy valentines day

  1. Åhh jeg kan slet ikke lade være at gøre noget ud af valentiensdag… Jeg elsker at man fejrer kærligheden, og det er en god undskyldning for at hive en dag ud af en ellers travl hverdag for at hygge lidt ekstra om hinanden. Hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen