Hereafter – Død og forelsket af Tara Hudson

Originaltitel: Hereafter. Forfatter: Tara Hudson Seire: Hereafter, #1 Forlag: Tellerup Antal sider: 384 Udgivet: 15-03-2012 Format: Bog – Hæftet På dansk: Ulla Lauridsen

Amelia er død og vandrer fortabt rundt ved floden hun druknede i. Hun kender kun sit navn, og hun er usynlig for de levende, indtil hun en dag redder Joshua fra at drukne i floden. Han kan se hende, og de forelsker sig straks i hinanden.

Men en af dødsrigets tjenere har holdt øje med Amelia, og nu gør han, og det uhyggelige dødsrige krav på hende.

Amelia må finde ud af hvem hun er og hvorfor hun døde. Var hun ond da hun levede? Hører hun virkelig til i dødsriget? Og kan man være død og forelsket i en levende   

Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen

Jeg ved godt at man ikke kun skal vælge en bog ud fra coveret, men det er altså svært når det er så smukt som det her!  Efter jeg læste hvad bogen handlet om blev lysten til at læse den ikke minder af den grund, så jeg var lykkelig da bogen var med i den stak bøger, som vi fik med hjem fra bloggertræf.

Jeg synes det tog lidt tid før bogen fanget mig, men der efter gik det bare stærkt med at læse den og jeg havde læst fra den ene side til den anden (hvis ikke det var fordi jeg var sammen med en veninde), for det er en rigtig spændende bog.

Det er ikke første gang jeg læser en bog der har med spøgelser/ånder men det er første gang jeg har med en hovedperson der selv er en ånd og det bliver nok ikke sidste gang jeg gør det. Det eneste jeg havde svært ved var kærligheden mellem Amelia og Joshua, ikke at jeg havde noget imod at læse om dem for de var rigtig søde,  jeg synes bare at deres kærlighed til hinanden kom rimlig hurtigt de møder hinanden og bang så er de storm forelsket, hvis bogen også kun havde handlet om de to tror jeg at jeg vil havde fundet den kedelig.

Sproget er let og nemt at læse, så det er en dejlig bog at læse i, hvis du har brug for en afslappet bog. jeg glæder mig til at den næste bog kommer så jeg håber ikke at der går alt for langt tid.

– Jeg undskylder mange gange, hvis der er fejl i teksten! Jeg prøver på at gøre det så godt jeg kan. Men nogle gange er der en fejl, som  jeg opdager fordi jeg er ordblind.

Comments

 1. Svar

  Hej Marie,
  Det er mig, der har oversat bogen. Det glæder mig meget, at du synes, sproget er let og nemt at læse, for det er jo mig, der har skrevet den danske tekst – så vil du ikke også skrive, at den er oversat af mig?

  1. Svar

   Jo jeg kan godt prøve på at se om jeg kan få det ind i teksten 🙂

   1. Svar

    Du kan også bare skrive det øverst: På dansk ved Ulla Lauridsen. Vi oversættere er så kede af, at der aldrig er nogen, der lægger mærke til vores arbejde, før vi kludrer i det. 🙂
    Fin blog du har, forresten.

 2. Svar

  Øh, ups… det står jo allerede foroven. Det må du undskylde.

  1. Svar

   Det er okay, det er først blevet sat ind i dag .. Men jeg skal nok prøve og blive beder til det når jeg anmelder en bog, for du har ret det er ikke det, man altid jeg lige ligger mærke til, hvem der oversætter bøgerne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *