Hjemsøgt af Lee Nichols

Originaltitel: Deception. Forfatter: Lee Nichols Seire: Haunting Emma #1
Forlag
: Tellerup. Sider: 350. Udgivet: 13-06-2012 Format: E-bog.

“He really was perfect.
If only he was perfect for me.”

En ikke helt normal verden
Selv om Emma er 17 og tænker på både drenge og har en tanke gang som en 17 årige, så er Emma og inde i verden som vi andre ikke kender til. I starten får vi lov til at gætte med på, hvad hun mon kan være, men jo mere vi læser af bogen jo mere får vi også at vide hvem Emma er, og det holder rigtig godt. Personligt tror jeg at det vil være kedelig, hvis vi fik det at vide fra 1 eller 2 kapitel.

Dog forstår jeg ikke hele det her med hendes forælder, hvis det havde været mig, havde jeg nok regeret på en helt anden måde, end hun gør, og hvordan det hele forløber sig efter de er taget afsted.

Emma
Jeg kan rigtig godt lide Emma, hun er dejlig nem at finde ud af, fordi hun er så lige til som hun er. Hun har sine problemer, som hun skal kæmpe med, som jeg også nævnte før. Hun er ikke den man kommer til at huske, men hun er heller ikke dårlig beskrevet.

Mange af bipersonerne kan jeg også rigtig godt lide, specielt Martha er jeg helt vild med, men også mange af de andre personer der er med i bogen, son jeg håber at vi møder i næste bog.

Hjemsøgt af Lee Nichols ISBN 9788758810683Cover kommentar
Jeg elsker det! Hvis jeg så det på en hylde, vil jeg tag det ned med det samme. Jeg elsker farverne og detaljerne der i billedet. Normalt er jeg ikke til farven gul, men jeg synes at den passer rigtig godt til på en eller anden måde. Jeg tror fx at det vil virke for overdrevet, hvis det havde været farven rød.

Alt i alt
Jeg blev underholdt fra side 1 af og jeg nød at læse den, men det var altiså tæt på at jeg ikke fik læst den pga bagteksten til bogen, som jeg var ret skeptisk over. Så der for er glad glad for at forsiden stadig gav mig lyst til at læse den, for bogen er fantastik på mange måder. En sidste ting, slutningen overrasket mig! Den var slet ikke som jeg havde forventet at den vil blive, og det gør også at jeg har fået lyst til at læse, den næste bog når den en gang udkommer.

Bogpriser | Amazon | Tellerup | Goodreads | Lee Nichols | Ereolen | Netlydbog

3 tanker om “Hjemsøgt af Lee Nichols

 1. Bagsideteksten til denne bog er nok det værste kiks fra forlaget overhovedet! Men jeg ELSKEDE bogen fra første til sidste side. 2eren kommer her om ikke alt for længe og jeg glæder mig som et lille barn. Bogen var anderledes, spændende … Men det var også én af de bøger der virkelig greb mig om hjertet og fik et par tåre til at trille engang imellem, når hun mødte nogle af de døde.

  Jeg er ikke helt sikker på hvad du vil sige i sidste “Alt i alt” med “Jeg føglet at …” men jeg gætter på at der skal stå “Jeg følte at …” ? Det giver mest mening for mig, og i så fald vil jeg give dig HELT ret. Jeg var også bare hooked fra første side. Hvis ikke det var det du mente, så ignorer bare min kommentar. Haha. 😀
  Men bortset fra dét, så synes jeg du klarer dig flot med din ordblindhed. Nu har jeg jo fulgt med noget tid, og jeg ser dig stave ord perfekt, som jeg kender mange ordblinde der ikke engang ville forsøge sig med. 🙂

  1. Ja, det er detsvære ikke den der gør at man får lyst til at læse den, man faktisk har jeg oplevet det en del gange at det er nogle dårlige tekster specielt Tellerups bøger. Hvilket er lidt trist når deres bøger er så gode som de er. Eller måske er det bare mig? hm

   Haha ups, det gik vist lidt stærkt med at skrive den :s Jeg har fået rettet det nu, så det er mere forståeligt 😀 Tak, jeg er glad for at det ikke er så slemt, som jeg måske går og tror. Den gang da jeg gik i folkeskolen, hvor jeg fik taget en test, der sagde at jeg lå lige på grensen til at være ordblind, så det er self ikke så slemt, som for dem, der fx ikke kan læse osv.

 2. “Vampire diaries” har heller ikke de fedeste bagsider, nej. Det er trist, for det er jo mange gange omslaget der sælger bogen. I hvert fald for dem der ikke kender den allerede.

  Hehe, godt at jeg fik tolket din sætning rigtigt, man ved jo aldrig. 🙂 Jeg synes du klarer dig rimelig fint, sådan taget i betragtning af at du ligger på grænsen. De stavefejl jeg finder hos dig, kunne som regel lige så godt have været slåfejl som jeg fx selv kunne have lavet. Jeg korekturlæser sjældent min blog selv fx, så af og til ryger der da nogle slåfejl igennem, hvor man tænker “hov” bagefter. 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen