Hobbitten: En uventet rejse

Original titel: The Hobbit: An Unexpected Journey Genre: Adventure. Tid: 2 timer 50 minutter.
Instruktører: Peter Jackson Premiere: 12.12.2012. Set: I Biografen.

A2

Hjemmeside ● Imdb ● Kino ● Scope Facebook ● Twitter ●

En ny børne film
Før jeg havde jeg skulle ind og se filmen, havde jeg hørt fra en del at det her var en ny børne film, hvor de får det fra har jeg svært ved at se, for jeg synes altså ikke at den filmen er så børnevenlig med de kampe som filmen har. Jeg kan da godt se, at der er meget eventyr over den, men det er også det. Så jeg var positivt overrasket da jeg skulle hjem. 

Dog må jeg også sige at der var på et tidspunkt i filmen, hvor jeg spurgte, men mor hvad klokken var, og jeg tror at det var fordi at den ikke havde fanget min fulde opmærksomhed efter 2 timer, det var kun i den sidste time, hvor der skete noget at jeg glemte tid og sted.

Skuespillerne
Martin FreemanIan McKellenRichard ArmitageJames NesbittHugo Weaving,Cate BlanchettChristopher LeeAndy SerkisLee PaceIan HolmElijah Wood er nogle af dem du kan se i filmen, og jeg synes at de alle sammen gjorde det rigtig godt!. Det var dejligt at se de ansigter som du kender fra Ringens Herre, og jeg synes at det er lækkert at Peter Jackson har valgt at holde fast i de gamle skuespillere, i stedet for at tag nogle nye ind. som man ikke kender.

Untitled-2

Alt i alt.
Synes jeg at det var en god film, og jeg er glad for at jeg nåde at se den. Jeg kan bare ikke helt forstå, hvorfor man ikke lavede den her film først når, det var den bog der kom først. Jeg er blevet spurgt om jeg vil ind og se den igen, og det kunne jeg godt finde på, men den her gang tror jeg at jeg vil prøve at se den i 3D. 

2 tanker om “Hobbitten: En uventet rejse

  1. Mit umiddelbare bud er, at Ringenes Herre er en langt større (og mere interessant) historie, da det drejer sig om kampen mellem det gode og det onde, mens Hobbitten i bund og grund ‘kun’ er en flok dværge, der vil have deres hjem (inkl. skat) tilbage. Hobbitten er også en historie for børn, selvom filmen selvfølgelig er blevet peppet op med en del (ligegyldige) slåskampe. Filmatiseringen af Hobbitten er desværre slet ikke så vellykket som Ringenes Herre, men det er da hyggelig underholdning. Jeg tog mig selv i at kigge på klokken flere gange, da jeg så den for et par dage siden, og jeg er ærlig talt spændt på, hvordan de vil lave yderligere to film…

    1. Det er da rart at vide at jeg ikke er den eneste der havde det på den måde, som jeg havde det. Jeg har ikke selv læst bogen, så jeg kan ikke samligne bogen og filmen på samme måde som jer der har læst den.

      Men nej jeg har også lidt svært ved at se, hvordan der skal kunne være 2 film ud over den her, men vi må jo se hvad der sker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen