Uden håb & Altid håb af Colleen Hoover


Serie:
Hopeless #1 & #2 ● Forlag: Lindhardt og Ringhof
● 
Udgivet: 17-10-2018 ● Indbinding: 425 og 300 sider. (hæfte) ● Genre: Kærlighed

Nogen gange er det sværere at acceptere sandheden end leve med løgnen …

Det må Sky sande, da hun møder Dean – en fyr kendt for sit blakkede ry. Han vækker en masse følelser i hende, som hun ikke forstår. Han både skræmmer og fascinerer hende, og noget ved ham får hende til at tænke på sin meget smertelige fortid, som hun ellers har kæmpet hårdt for at lægge bag sig.

Selv om Sky forsøger at holde sig fra ham, er Dean vedholdende, og langsomt lader Sky paraderne falde. Båndet mellem dem udvikler sig. Men det viser sig, at den mystiske Dean har haft hemmeligheder for hende, og da de bliver afsløret, påvirker det Sky i en grad, så hun er forandret for altid. Kan Sky og Dean hele deres følelsesmæssige sår og finde en måde at leve og elske grænseløst?

Bøgerne er et anmeldereksemplar fra forlaget.

_________________________

Jeg elsker Colleen Hoover, for hun er forfatter til nogle af mine ynglings bøger, så da jeg så at Lindhardt og Ringhof, vil udgive to nye bøger, dansede jeg nærmest af glæde og jeg kunne ikke vente med at læse dem. Jeg må dog erkende at jeg nok havde forhøje forventninger til dem, for da jeg var færdig med bøgerne sad jeg med en blandet følges i omkring dem.

Det var jeg helt vild:

● Sky og Holders historie er på mange måder utrolig rørende. Men de har noget af et turbulent forhold, og ofte følget jeg at de gik to skridt frem og et tilbage. De har begge to hver deres at slås med, og det store spørgsmål er om de de kan komme videre og være åbne over for hinanden, eller om deres fortid ender med at spænde ben for dem.

● Jeg kunne utrolig godt lide Skys bog. Det var den der fangede mig mest, og det var så rørende at læse hendes historie, og jeg fik helt ondt af hende, da man finder ud af, hvad hun har været igennem.

● Sky lære Breckin at kende, og de bliver hurtigt venner og finder ud af at de har en fælles interesse for bøger. Der er rigtig mange fine venskaber på kryds og tværs af hinanden i den her historie, men det var Sky og Breckin venskab, som jeg bedst kunne lide, og jeg kunne sagtens have brugt en hel historie kun med de to.

Det var jeg knap så imponeret over:

● Jeg er spillet med at Colleen har givet os Altid håb, for på den ene side, så elsker jeg at vi får lov til at høre Deans synsvinkel og historie. Men jeg synes at hun løser det på en forkert måde. Jeg synes ikke at det fungere med to bøger, og jeg tror at det vil havde fungere meget bedre, hvis Deans synsvinkel var flettet ind i Skys historie, for imens jeg læst hendes bog, så sad jeg og savende dem der, og da jeg læst Deans bog, sad jeg og små kedet mig, også selv om der var kommet nye ting til deres fælles fortid.

Jeg havde en del blandede følser da jeg havde vent den sidste side i Deans bog. Jeg nød Skys fortælling, men jeg synes at Deans bog var så kedelig, så den overskyggede glæden ved Skys fin bog. Colleen vil altid være forfatter til nogle af mine favorit bøger, og hun har også skrevet de her bøger rigtig fint, men når det er sagt, så synes jeg godt at man kan mærke, at Hopeless er nogle af hendes første bøger, og det er sjovt at se hvordan hendes sprog og bøger har udviklet sig igennem tiden, og hvis du som jeg heller ikke kan få nok af hendes bøger, vil jeg anbefale at du læser bøgerne.

Uden håb =  Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon // Altid håb =  Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *