I lossens time

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rc0-mnG8vPY]

HjemmesideImdbKino Facebook 

Jeg plejer normalt ikke at se sådan her film. Men der var et eller andet over den der gjorde, at jeg synes at den så spændende ud. Filmen er både smuk og barsk på sammen tid. Den hiver dig ind i et miljø, hvor du sidder tilbage og tænker, at så er ens eget liv ikke så slemt igen.

Filmen starter voldsomt ud, og man er ikke i tvivl om at det her ikke er en eller anden sukker sød, kræligheds film. Min veninden og jeg fik slet ikke rørt vores slik, og sodavand, fordi vi var så optaget af filmen.

Jeg synes at det er uhyggeligt, at der er nogle folk, der sidder og lider sådan en skæbne som de gør. Under filmen sad jeg hele tiden og prøvet at regne ud, med hvad der der var sket med den her dreng, siden han var blevet sådan som han var blevet. Vi får små bider at vide, hen af vejen, og det er ret smart bygget op.  Jeg synes at skuespillerne gjorde et rigtig godt stykke arbejde.

Jeg kendte godt de fleste af dem, fra vores danske underholdnings branche. Både på godt og ondt. Jeg kommer sikkert til at se den her film igen. Men jeg ved ikke om det er en jeg kunne finde på at købe, der der skal en del til, før jeg får lyst til det. Dog vil jeg stadig anbefale at gå ind, og se den, hvis du ikke har fået gjort det.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 tanker om “I lossens time

  1. Jeg bryder normalt slet heller ikke om den type film (og slet ikke som biograf-nødvendigheder), men jeg blev alligevel meget fanget af denne, da de viste traileren. Den virker enormt spændende og tankevækkende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen