I Tivoli (Julen 2017)

Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg elsker Tivoli og at jeg har årskort til stedet. I deres julesæson har jeg været der inde 3 gange. Den første gang var med min lillesøster. Det var bare et meget kort besøg, da vi havde en anden aftale et andet sted, så vi var bare der inde i en lille time. Anden gang var med min veninde fra skolen. Vi tog afsted da vi havde fået fri og gik rundt i hver en krog af Tivoli. Vi var der da det var mørkt og så deres show de har ved sø’en. Det var så fint! Den 3 og formentligt sidste gang var med Mie. Vi var der inde fredag formiddag, så der var næsten igen mennesker, og det var virkelig rart. Vi gik også rundt og nød stemningen. Der udover fik vi også en lækker frokost og set Tivoli Food Hall, der er åbnet i November. Hverken Mie eller jeg har prøvet det, men da vi så det blev vi hurtigt enige om at der skulle vi ind og spise, næste gang vi besøger Tivoli. Jeg fik taget en masse billeder, og jeg undskylder på forhånd min lille billedespam 😛 Men der er så smukt der inde og jeg kan ikke vælge nogle billeder fra.

Comments

 1. Svar

  Det ser sååå hyggeligt ud <3
  Tak for en skøn tur i Tivoli. Glæder mig til at vi prøver at spise i Tivoli Food Hall næste gang 😀 (og glæder mig generelt til at se udsmykningen til "Vinter i Tivoli") <3
  Hav en rigtig glædelig jul smukke. Love you <3

  1. Svar

   Tak smukke. Jeg synes det er fantastisk når vi har vores ture til Tivoli – De er så hyggelige <3
   Jeg glæder mig også til at prøve Tivoli Food Hall og se Vintersæsonen. Jeg har dog hørt at den ikke bliver lige så vild som Halloween og julen, men til gengæld kommer der en skøjtebane :O

   Du må også have en rigtig skøn jul og nogle dejlige dage med familien <3

   1. Svar

    Jeg glæder mig til at opleve det alligevel. Det skal nok blive hyggeligt, som altid 😀 <3

    Du må have en rigtig dejlig jul smukke :-*

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *