Indtil November af Aurora Rose Reynolds

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

  Serie: Until #1 ● Forlag: Palatium Books ● Udgivet: 01-07-2018
● Indbinding: 255 (hæfte) ● Genre: New Adult

Forlaget skriver: Storbypigen November flygter fra New York og nogle rigtig dårlige oplevelser. Hendes far bor i en lille by i Tennessee, og November glæder sig til at lære ham bedre at kende og mærke trygheden i den lille by. Men det er, som om Novembers problemer følger efter hende.

November begynder at arbejde for sin far i hans stripklub, hvor hun tager sig af regnskaberne. Hun får kun lov til at komme forbi i klubbens åbningstid en enkelt gang, og lige den dag løber hun ind i Asher Mayson. Han er den perfekte mand. Altså lige indtil han åbner munden. Ham skal November slet ikke have noget med at gøre! Men det er bare synd for hende, for skæbnen har andre planer.

Asher Mayson har aldrig haft problemer med kvinder. Men da han møder November, ændrer det sig. Pludselig kan han kun tænke på, hvordan han kan gøre November til sin og sørge for hendes sikkerhed.

Advarsel! Bogen indeholder sexscener og en stærk alfahan.

_________________________

Jeg havde ikke hørt om den her bog, før jeg blev spurgt om jeg vil anmelde den, men den lød rigtig god, og jeg elsker sådan nogle her historier, hvor der er kærlighed og mystik blandet ind i den samme fortælling, så jeg sagde straks ja til at anmelde den, og nu hvor jeg har læst den, er jeg virkelig glad for det, for jeg var underholdt fra start, og til jeg havde vendt den sidste side.

Det var jeg helt vild:

  • Jeg elskede November og Asher! Jeg fladt med det samme for deres kemi og den pingpong der er i mellem dem. Asher er en stærk alfahan, og han vil helt sikkert være for meget, for dem der ikke kan klare alfahaner, men jeg havde ikke noget imod det. Tværtimod. Der udover har November ben i næsen, og en sin egen stærke personlighed, så hun er ikke bange for at sige fra, når han bliver for meget, og det var jeg stor fan af.
  • Generelt kunne jeg ret godt lide de personer vi møder. Specielt Ashers familie, og Novembers fars familie. De har sådan nogle skønne personligheder, og de tager imod November med åbne arme, da hun har brug for det. Jeg kunne godt have læst meget mere om familierne.
  • Man finder hurtigt ud af at der er noget galt, da der sker en nogle ubehagelige og mystiske ting omkring November. Det sker faktiske rart hurtig i bogen, og selv om der ikke er de vildeste plottwist, så var jeg ret vild med alt det her mystik, for det gjorde det hele endnu mere spændende, og jeg kunne ikke lade være med at gætte med på, hvem det kunne være, og ikke mindst hvorfor.
  • Jeg kunne virkelig godt lide Auroras sprog, for hun skriver rigtig fint, og jeg blev hurtigt grebet af hendes historie om November, fordi hendes sprog var så let læsende og lige til.

Det var jeg knap så imponeret over:

  • Jeg var sort set vild med hele persongallertiet, men jeg kunne ikke fordrage moren, jeg synes hun var så forfærdelig, og jeg havde så ondt af November over at hun har sådan en mor. Man får ikke rigtig nogle forklaring over, hvorfor moren er som hun er, og jeg kunne godt havde tænkt mig at der var mere om morens historie og Novembers barndom, for jeg er sikker på at det vil have givet en bedre forståelse.
  • November og Ashers kærlighed til hinanden sker alt for hurtigt, og næsten unaturligt, og selv om man ikke er i tvivl om at der ginster i mellem dem, så vil det havde været rart, hvis Aurora lige havde sæt tempoet ned og brugt lidt flere sider på at have udvikle deres forhold.
  • Bogen er på 250 sider, og det er enlig en rigtig fin længde, men jeg kunne som sagt godt havde brugt flere sider, hvor der blandet andet kunne være kommet en dybere beskrivelse af moren, og November og Ashers start på forholdet, for bogen vil sagtens kunne bære det.

Alt i alt var jeg virkelig vil med bogen. Jeg nød at læse den og det er sådan en rigtig feel good bog, som man kan hygge sig med, imens man sidder med et tæppe og en kop varm kop te. Det her er den første bog af en serie, og jeg håber at Palatium Books også oversætter de andre bøger i serien, for jeg kan slet ikke få nok af Auroras fine fortælling, og jeg vil varmt anbefale den til jer der er til let læsende kærligheds bøger!

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *