Indtil Trevor af Aurora Rose Reynolds

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Trevor Mayson har en plan. Familiefirmaet skal bygges op, og om et par år, når han er færdig med at løbe hornene af sig, vil han stifte familie. men så får han øje på hende. Liz Hayes er smuk, genert og alt, hvad han overhovedet kan ønsker sig… man hun passer ikke ind i planen. Trevor afviser og ydmyger hende, så Liz glemmer ham og kommer videre i sit liv.

Men Trevor har svært ved at glemme hende. Det virker lidt, som om jo mere han prøver at holde sig væk, jo mere intense bliver hans følelser for hende. Og presset bliver sværere og sværere for ham at modstå. Liz Hayes er færdig med at vente på Trevor, og hun er ikke det mindste interesseret i at blive ydmyget igen. Men Trevor gør det svært for hende at glemme ham, med sin insisterende, kærlige og altopslugende måde at være på. Kan Trevor bevise over for Liz, at han er værd at forelske sig i igen, og er han klar til at ændre planer for at gøre plads til hende i sit hjerte?

  Serie: Indtil #2 ● Forlag: Palatium Books
Udgivet: 28/05/2019 ● Indbinding: 244 (hæfte) ● Genre: New Adult/kærlighed

_________________________

Jeg var ret vild med Indtil November, så da jeg blev glad da jeg hørte at Palatium Books, vil udgive resten af serien og at de forrige bøger tilmed blev med nogle som man kendte i forvejen fra Novemebers bog da Liz er Novembers veninde, og Trevor er Asher bror. I den første bog blev jeg ret vild med Liz og jeg var spændt på at lære Trevor at kende, så jeg glædet mig til at læse bogen om dem.

Det var jeg helt vild:

● Det er virkelig skønt at vi møder nogle velkendte ansigter i Indtil Trevor, Både i forhold til at bogen er om Liz og Trevor, men også i forhold til at vi høre om, hvordan det går med November og Asher, og det er jeg ret vild med, og det var et dejligt gensyn med November og Asher og deres lille familie.
● Bogen er på under 300 sider, og Aurora skriver godt med et let læseligt sprog, så det tager ikke særlig lang tid at læse bogen, når man først er kommet ind i den. Kapitlerne er delt op så man både Trevor og Liz historie og synsunter på det der sker rundt omkring dem, og det er et stort plus til bogen, for hvis man kun havde set det hele fra Liz synspunkt, så tror jeg det havde været svært at forstå Trevor, og hans handlinger.

Det var jeg knap så imponeret over:
Jeg vil sådan gerne holde af Liz og Trevor, men de skuffer mig begge to. Trevor fylder så meget og han tænker kun på sig selv og sine behov at det bliver for meget, og hvor det fortiden bliver bedre med Asher, så bliver det bare for meget med Trevor. Liz virker nærmest så stille så man glemmer hende og man kommer slet ikke ind under hunden på hende, som jeg følte at man gjorde med Novmber, Hvilket jeg synes er rigtig ærgerligt, specielt i forhold til, at hun skulle være lige så vigtig for historien som Trevor.
Det går alt for hurtigt imellem Liz og Trevor. Fra det ene øjeblik, kan de nærmest ikke tåle synet af hinanden til at de ikke kan undvære hinanden. Det er alt for urealistik, og jeg savner at man for noget mere dybde og indhold i forhold til deres forhold. Der er også et tidspunkt hvor Aurora, springer nogle måneder frem, og det synes jeg også er rigtig ærgerligt, for der misser man en del om deres opbyggelse af deres forhold.
I den her bog har Aurora også prøvet at tilføje noget mystik og spænding til fortællingen, men det fungere bare ikke her. Jeg synes det virker som et halvhjertet forsøg, det kunne sikkert godt havde fungeret, hvis det var helt tæt på Liz eller Trevor, som det var på November, men det er detsvære ikke, og jeg kunne godt havde undværet det.

Aurora skuffer mig med Indtil Trevor og det er jeg så ked af, for jeg var virkelig vild med Novembers historie. Aurora skriver stadig godt og der er perioder i bogen, hvor jeg lod mig fange af fortællingen, detsvære blev jeg bare så træt af Liz og specelt Trevor. Den trejde bog i serien er om Cash der er bror til Asher og Trevor, og jeg kommer nok til at læse hans historie, og jeg vil stadig læse den, for jeg er stadig nysgerrige på, hvordan han er, og ikke mindst, hvordan han er i forhold til sine brødre.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *