Inspirations billeder #1. Sne

Nu begynder jeg godt at kunne se det fede i af have Pinterest 😀 Med alle de Inspirations billeder der er på siden. Som noget nyt på bloggen vil jeg vise jer nogle af de billeder som jeg kigger på, her på bloggen. For det meste vil det jeg viser jer være i en eller form for noget med noget tema, så det ikke bliver vist som alle mulige rodet billeder. 

Det vælter jo ned med sne hos mig for tiden, så der for sad jeg og kiggede på en masse sne billeder på Pinterest. Jeg elsker sne billeder fordi de tit er nogle man kan drømme sig helt væk i på den ene eller den anden måde. 

Hvad siger i? Kan i lide sne, eller vil i helst have at det bliver væk.

En tanke om “Inspirations billeder #1. Sne

  1. Mange tak hehe, selvom det virkelig er svært at tage billeder af. Men synes også selv her er rigtig hyggeligt 😉
    Dit hjem ser også hyggeligt ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen