Inspirations billeder #22

Jeg bruger mere og mere Pinterest, og hver dag finder jeg det ene billede efter det andet. Det gør det så heller ikke nemmere at man både kan få den som en app. Nogle af de billeder som jeg finder, vil jeg vise jer med en lille tekst og et tema. Hvis i selv er bruger på siden kan i finde mig ved at søge Mabrsa.

Nu er det jo sommer. Som om i ikke ved det 😛 Men altså når jeg tænker på sommer. Så er det selvfølgelige sol, strand, varme, osv. Men jeg tænker nu også på alt den alt den lækkere frugt, som man kan få alle steder, i de her 3 måneder. De frugt kan laves til friskpresset juice & smoothies, som jeg glæder mig til at lave i løbet af sommeren. Begge ting, som jeg kan lave her i hjemmet.

Der for har jeg i lavet en “boards” som de kalder det på Pinterest der hedder drinks, hvor jeg har samlet alle mulige, billeder med smukke drinks billeder. 

Billederne er fra Pinterest, men de er sat sammen af mig.

Dog er det ikke det, jeg har lagt mærke til, ved de her billeder, som jeg har sat sammen den her omgang. Næh det er noget helt andet. Kan i gætte det? Jeg er ihvertfald vilde dem og jeg har endelig fundet, og købt nogle af dem på siden eBay. I får dem at se, når de er dumpet ned i postkassen.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    De har alle sammen de samme moderne papir sugerør :0) Jeg har også nogen i blå, de er rigtig fine.

  2. Svar

    Hov, undskyld jeg aldrig har fået svaret på din kommentar fra forleden.. Den er lige glippet for mig 😀 Men mit sengebord er fra Jysk, og jeg har lagt mærke til, at de tit har det på tilbud til omkring 200 kroner.

    Jeg er også helt vild med de sugerør! Desværre opdagede jeg først for sent, at man kunne få dem for ingenting på eBay, så jeg nåede at kaste en mindre formue efter nogle pakker på en dansk webshop.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *