Jalousi af Lili St Crow

Originaltitel: Jealousy. Forfatter: Lili St. Crow Seire: Strange Angels #3.
Forlag: 
People’s Press Jr.. Antal sider: 380. Udgivet: 21/03 2012. Format: Bog, Lånt.

Dru Anderson er ved at indse, hvad det betyder at være halvt menneske, halvt vampyr blandt almindelige dødelige – og omfanget af hendes opgave er begyndt at gå op for hende. Hvis hun overlever sin uddannelse, vil hun være i stand til at tage sin plads i bekendtgørelsen, hæmme vampyrernes indtog og beskytte de uvidende almindelige mennesker mod de kræfter, der truer med at destruere verden. 

Men Dru er fortsat fanget i et spind af løgne, og hun ved ikke, hvem hun kan stole på. Der sidder en forræder højt oppe i bekendtgørelsen, der ønsker Dru død – men som først vil vide, hvad hun husker fra den nat, hendes mor døde – en nat, hun kun ønsker at glemme. Problemet er blot, at Dru husker alt det, hun ville ønske, hun havde glemt.

Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen
 

Det ene overnaturlige væsen efter det andet. 
Bogen her er fyldt med overnaturlige væsner af alle arter. Både nogle vi kender til som vampyr,varulve, zombier, men også nogle nye som  djamphir og en lang række andre ting som man ikke kender til fra andre bøger og det kan jeg godt lide, i stedet for at det er de samme væsner der kommer igen og igen. Noget andet er at vi fra andre bøger er vandt til at kende vampyrerne fra den gode side, men her i bogen er de langt fra gode, nogle vil måske finde det mærkeligt, men jeg synes det giver et nyt i set for hele tiden at læse om den her pige der bliver forelsket i den her så skønne vampyr.

Vennen eller den fremmede fyr.
I den forrige bog var det klart at der sket en masse mellem Christophe og Dru, men det går i stå, fordi han ikke er der i det meste i bogen. Så Dru få øjne op for Graves, som ellers før hen bare var hendes ven fra bog et af, men det er tydeligt at der bliver mere og mere mellem de to, så det er ikke underligt at der sker det der ser i mellem dem. 

Stort Person galleri
Der kommer flere og flere personer i serien. Til tider synes jeg at det er okay, men når der er så mange som der er, bliver det svære og svære at huske dem fordi der er så mange, som man ikke høre noget om ud, over et navn eller en kort beskrivelse over hvordan de ser ud. 

Alt i alt.
Er det her en serie som jeg rigtig godt kan lide! Bogen fanget mig fra første side til den sidste og jeg vil ønske at jeg havde den næste fordi nr 3 slutter så spændende på alle måder. Jeg elsker Lili St Crow skrive stil og jeg glæder mig til at læse mere fra hende af.

Sorte engle:
Sorte engle #1 af Lili St. Crow, ISBN 9788771082814  
 

Comments

 1. Svar

  Så håber jeg at du vil synes om den, når du kommer i gang. 🙂 Jeg var i hvert fald mægtig glad for den, selvom den hører i den lette ende. 🙂

 2. Svar

  Ja er den ikke? De er super nemme.. Der er et stykke papir man skal tage af på bagsiden, og så bare smække den op på væggen

  Det er der ikke, synes jeg.. Men mange af de mennesker jeg kender, bryder sig bestemt ikke om klassisk, jeg er faktisk den eneste. Udover min moster og morfar.. :/

  1. Svar

   Det lyder nemt 😀 Jeg håber så at de kan holde til noget for jeg skal så meget have en, hm el måske 4 af dem..

   Nej jeg kender det faktisk godt, nu når jeg tænker over det, kender jeg kun 2-3 stykker som kan lide det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *