JBC #30: Hvor ser du dig selv om 5 år?

Jeg synes faktisk at det er en svær en i dag, for jeg plejer altid at tag en dag af gangen. Men jeg håber da at jeg har fået min uddannelse færdig, som ernæringsassistent hjælper og fået et arbejde inden for det.

Der ud over håber jeg at jeg er kommet til at bo i en lejlighed, måske alene eller sammen med en kæreste, måske en da hvor vi har et barn. Sorry at jeg ikke kan skrive så meget om det her, men jeg er bare ikke sådan en der har de store fremtids planer.

2 tanker om “JBC #30: Hvor ser du dig selv om 5 år?

  1. Mine fremtidsplaner er heller ikke særlig, satser mest på at få færdiggjort min uddannelse 🙂

    Ps. ville lige informere dig om at dit Instagram link ikke er rigtigt. For når jeg trykker på det, så kommer jeg nemlig til siden med mine egne billeder. For at det er det rigtige link, så skal du søge på din egen bruger og bruge linket derfra. Ligesom sådan her: http://statigr.am/viewer.php#/user/32090689/, som er linket til min bruger. 🙂

    1. Det lyder lidt som mine 😀

      Nå for søren, det var jeg ikke klar over, men tak fordi du gjorde mig opmærksom på det 😀 Jeg retter det næste gange, jeg har et indlæg med det. Hvis du vil se mine billeder, kan du bare søge på Mabrsa, som er mit brugernavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen