I år er jeg er med i #BloggerAdvent og Secret Santa

Jeg elsker julen. Faktisk alt ved det den lige fra familie hygge til julesange der køre i radioen. Gaver er selvfølge en del af julen, og jeg elsker at give til familien, og ikke mindst at modtage dem. De sidste par år har jeg været med i Secret Santa, og  #BloggerAdvent. Jeg synes at det er super hyggeligt at bloggere køber gaver til hinanden, og at man deler hvad man får på de forskellige steder på nettet. I #BloggerAdvent skal man skrive det her præsentations indlæg , så ens nisseven kan få lidt en idé om hvem hvad er og hvad julen betyder for en, og selv om vi skal skrive nogle helt andre ting til Secret Santa, så tænker jeg at det stadig kan være relevant, for den der får mig, da man stadig skal købe lidt gotter med til bogpakken 🙂

 Jeanette  står bag #BloggerAdvent. Jeg var med de første par år, men jeg holdt en pause sidste år, fordi der skete for mange ting, men jeg er glad for at jeg kan være med på deltager listen i år. Det hele går ud på at man får en person man skal sende 4 advents gaver til. I løbet af December skal vi så vise vores gaver frem på bloggen osv. i år skal jeg sende til Sennie og jeg modtager mine egne pakker af  Daniella. Hvis i vil læse mere om det, og se hvem der sender til hvem kan i gøre det her.

Secret Santa forgår lidt på samme måde også alligevel ikke. Secret Santa er nemmelig for os bogelskere. I år er det Irene, der står får det. Så man skal sende en mail til hende, også uddeler hun, hvem der skal sende til hvem. Vi ved ikke hvem vi har fået før vi modtager pakken, så det er rat spændenden. Både at se hvad man får og ikke mindst af hvem! Udover en bog skal der også være lidt julegodter, og hvem kan ikke lide bøger og julegodter 😀 Tilmedingen er åben til den 15 November og i kan læse meget mere om Secret Santa og tilmelde jer her.

Ting jeg kan lide, når det kommer til julegotter m.m:
● Jeg er til den klassiske julfarver som rød, grøn, gul og sølv. Og ellers mine ynglings farver. blå. rød og lilla.
●  I løbet af december måned drikker jeg en masse julete og kakao.
● Jeg er vild med juleslik blandet andet  vingummi, juleskum, karameller, snebolde, julestokken, småkager m.m
● Jeg er også til Chokolade, så længe det er hvid eller mælechokolade. Jeg er specielt vild med kit kat, M&M’s og Marabou
● Til gengæld er jeg ikke vild med mørk chokolade, og chokolade med alt muligt fyld, som fx orange/appelsinsmag og Thoms chokolade. Og derudover er jeg er ikke den største fan af lakrids og kaffe.
●  Jeg er stor forbruger af stearinlys, så længe det ikke er duftelys.
●  Gerneralt er jeg vild med bøger, film, bogmærker, ugleting, lyskæder og andre små nipseting, der kan stå i bogreolen.

Ting jeg elsker at lave til i December måned:
● Jeg elsker være ude og opleve julen i byen, som sådan nogle steder som strøget og Tivoli. Jeg synes det er vildt hyggeligt at være ude og se alle juledekorationerne og  dufte til alle duftene der er ved de forskellige boder.
● Jeg synes at det er super hyggelige at slappe af med hyggesokker imens jeg sidder med Mandala bøger, læser eller ser en film.
● Siden min papfar er flyttet til Sverige, har min søster og jeg holdt jul i Danmark den 24 og jul i Sverige den 25. Derudover har min lillesøster fødselsdag den 23 og vi holder altid julefrokost den 26.
● Jeg elsker at høre til de klassiske julesange, men det er også sjovt at finde ukendte julesange og tilføje dem til min playliste.
● Nu når vi snakker om musik, så synes jeg at det er hyggeligt at høre en eller anden julekoncert i løbet af julen. For nogle år siden, var jeg med til Stig Rossens julekoncert og i år skal min veninde og jeg ind og se linie 3s juleshow den 24 November.
● Min søster og jeg giver julegaver sammen. Så i starten af  December,  laver vi en hyggelig dag i KBH, hvor vi sørge for at købe alle julegaverne, så vi ikke skal tænkte på dem i rasten af December måned.
● Julelys med Stig Rossen er min ynglings julecd, Love Actually er min ynglings julefilm, Nissebanden er min ynglings julekalender og Let it snow af John Green, Lauren Myracle & Maureen Johnson er min ynglings julebog.
● Det er 4 gang jeg deltager i Secret Santa og jeg tror at det er 4 eller 5 gang at jeg er med til  #BloggerAdvent

Det var lidt om mig og min jul. Hvis i vil vide mere er i velkommende til at skrive 🙂

2 tanker om “I år er jeg er med i #BloggerAdvent og Secret Santa

    1. Mange tak søde 😀

      Jeg glæder mig også til det! Det bliver sjovt at se, hvad folk sender til hinanden.

      kram <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen