Jeg ..

Jeg har været en del steder, specielt i Europa både stor by ferier og andre type ferier, men jeg vil gerne se steder som Usa, Australien, Japan og New Zealand.
Jeg har altid været den overvægtige pige i klassen, og jeg har skulle høre om det i hele mit liv. 
Jeg har ikke altid kunne se idéen i det med at have en iPad, Men nu elasker jeg min egen iPad som jeg kun har haft i få dage. Jeg kan kun anbefale at købe en, hvis i ikke har en i forvejen.
Jeg vågner af den mindste lyd, og jeg er et A menneske. Jeg har prøvet at lave det om, men det kan åbenbart ikke være anderledes, så jeg må bare leve med det.
Jeg har aldrig været fuld, jeg er ikke tyoen der gider og bruge alle mine penge på druk aftner i byen, så vil jeg heller være der hjemme eller tage ud på en café, biffen, zoo osv.
Jeg elsker dyr, specielt katte! Bare, hvis jeg ser en kat, på gaden får jeg lyst til at tage den med hjem, detsvære må vi kun have bur dyr hvor jeg bor, så der er ikke så meget jeg kan gøre ved det, før jeg flytter.
Jeg har et mål om at jeg skal havde set alle Disney klassiskerne. 
Jeg tror på at man har haft et tidliger liv, før det liv man har nu, og så tror jeg også på spøgelser/ånder også selv om jeg ikke har set et. Jeg ved dog heller ikke om jeg vil møde et.
Jeg har meget svært ved at tage kontakt, til folk jeg ikke kender. Jeg har haft det sådan det meste af livet, dog er jeg blevet bedere til det, men jeg har stadig svært ved at være i store grupper.
Jeg elsker at tage billeder med min mobil, af alt og alle. Min familie siger at jeg ser levet igemnem kameraet. En gang overvejet jeg også at blive fotograf, men jeg beholder det bare som en hobby.

En tanke om “Jeg ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen