Jul i Tivoli (2019)

Julen er over os og vi er trådt ind i et nyt år. Jeg håber at i alle sammen have en god jul og at i kom godt ind i det nye år! Jeg er stadig ved at få styr på mine jule indlæg m.m men i dag skal i have et om Julen i Tivoli. Jeg var der inde 3 gange (faktisk 4, men 2 af besøgende var på den samme dag) med mine veninder, og i år blev jeg virkelig imponeret af deres smukke udsmykning, og da vi gik der inde kom vi i det samme i julehumør, af at gå rundt og se på de smukke juledetrioner, lysene og ikke mindst juleduftene. Man kan sagtens nøjes med at se Tivoli enten om dagen eller om aften. Men jeg er rigtig glad for at jeg fik oplevede haven på begge tidspunkter på dagen, for om aften er det helt magisk med alle lysene, men om dagen ser man en masse fine detaljer/julepynt som man ikke ser om aften. 

Fik i set julen i Tivoli

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *