Jule blogchallenge 2012

For at der sker lidt i bloggen i december, har jeg valgt at være med til Frøken Stubba‘s blogchallenge. Jeg vil prøve at lave så meget som jeg kan, men det er ikke sikkert at jeg kan få det hver dag, men nu må vi se, jeg synes at det kunne være sjovt at prøve.

Hvis vil være med kan du kan tilmelde dig her.

3 tanker om “Jule blogchallenge 2012

  1. Jeg nåede aldrig at prøve det til Sims 2, så jeg har desværre ikke noget at sammenligne med. Men indtil videre er jeg meget begejstret for Seasons-pakken, så den kan varmt anbefales! Overnaturligt-pakken har jeg til gengæld været ret skuffet over, for mange af de nye ting gør spillet mere besværligt end ellers – i hvert fald hvis man spiller med sådan ret hverdags-agtige familier som jeg gør. Men der er mange sjove ting med til indretningen, som jeg trods alt godt kan lide.

    1. Arh okay 🙂 Men jeg har kun hørt godt om seasons-pakken, så den kunne jeg være ret fristet til at købe, når jeg en gang får råd til den 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen