Julehygge i December måned

I år deltager jeg i Bloggers By Hearts julekalender, hvor vi er forskellige bloggere der skiftes til at skrive et dagligt indlæg på bloggen i December måned. I dag blev det min tur til og som i måske kan gætte, så har jeg valgt at skrive om julehygge i December måned. Vi er godt ind i December og jeg ved ikke med jer, men jeg er allerede kommet i julestemning i år, og det er super hyggeligt. December måned er for mig en af de bedste måneder i året og jeg elsker alle de traditionelle og hyggelige ting man kan lave lave i julen.

Ude i byen. Hvis man ikke er kommet i julestemning er der rig mulighed for at komme det ved fx at tag til steder som Tivoli. Der inde oser det af jul. For imens man går og kigger på deres fine julepynt og boder, bliver man mødt af dufte som gran, brændte mandler gløgg og lyden til kendte julesange, som man kan gå og nynne med på. Hvis man ikke er til Tivoli er der også hyggeligt på Strøget i København. Der har butikkerne pyntet op og der er også en del julemarker, hvor man kan kigge på små boder med alt fra klejner til lækker uld ting. Hvis du vil opleve en vild julebutik, vil jeg forslå Det gamle Apotek der ligger på strøget. De har en kæmpe 3 etagers butik fyldt med juleting i alle mulige farver.

Hjemme. Når jeg er der hjemme kan jeg godt lide at slappe af med en bog. Se en julefilm eller hygge med en mine malebøger eller bærbar, med julete, stearinlys og min playliste med julesange i baggrunden. Min juleferie bruger jeg ofte sammen med familien hvor den står på fødselsdag, juleaften og julefrokost. 

Hvad laver i når i skal lave noget hyggeligt i julen?

Imorgen kan du læse næste indlæg i Bloggers By Hearts julekalender, når låge nr 12 åbnes kl 9.00 hos Dorte, hvor du kan læse om hendes favorit småkager.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen