Juleønsker fra CoolStuff

Det skal ikke være nogle hemmelighed at det er ved at være jul, og at min familie allerede er begyndt at spørge efter juleønsker. Hvert jul sidder jeg og har svært ved at finde ønsker, men på Coolstuff kan man få ret mange fede ting, og en af deres ting står også på min ønskeliste, nemlig den her:

digital køkkenvægt

KitchPro Digital Køkkenmåler som den hedder. Jeg synes at den er rigtig smart fordi der både er en måler og en væg på en gang, også kan jeg godt lide den grønne farve! Køkkenmåleren kan du finder under Årets julegave 2012. Hvor man også kan finde mange andre spændende og sjove ting. Andre ting som jeg også kunne finde på at skrive på listen, kunne være de her fine ting.

Årets julegave 2012 - Stirr - Automatisk sovsepisker : Rør i sovsen uden at røre en finger!  Årets julegave 2012 - LED brusehoved med termometer: Hold styr på graderne i brusebadet!  Årets julegave 2012 - Snug Rug: Et tæppe med ærmer, eller tæppe 2.0 som vi kalder det Årets julegave 2012 - Frozzypack Madkasse: En kølig madkasse med køleelement - Findes i fire farver!Mest populære julegaver netop nu - Polaroid Z340: Gammel charme møder ny teknik! Billige julegaver - Digital Fotoramme til Nøglering: Nøglering fuld af minder!Billige julegaver - BananaGuard: Beskyt din banan mod at blive most!

Hvis du vil læse mere om det, skal du bare trykke på billedet, og du vil komme frem til mere info.

 Lavet i samarbejde med
Gadgets

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen