just girly things #5

    

Det skal ikke være nogle hemmelighed i at jeg elsker at rejse. Og i min barndom, var vi nogle gange ude og rejse 1-2 gange om året. Men her de sidste 2 år, har jeg ikke været ude at rejse. Udover en tur til sverige, som jeg har set en del gange. Så jeg trænger til at komme ud, og opleve verden. Jeg er ligeglad om, det bliver en by ferie eller bade ferie. Bare et eller andet sted, hvor man kan opleve noget andet end det man oplever i hverdagen.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 tanker om “just girly things #5

  1. Jeg var i 2013 ude og rejse for første gang i noget der ligner 10år..
    Hold nu op det var en kæmpe oplevelse og jeg håber virkelig at jeg snart kan finde råd til at rejse igen. I år skal jeg betale det sidste af min gæld, spare penge til indskud, hvis vi finder noget andet at bor i, men efter det står en rejse øverst… Det er fantastisk at rejse..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen