Kald mig engel af Cynthia Hand

“I feel like Cinderella sitting in the middle of the road with a pumpkin and a couple of mice, while Prince Charming charges off to rescue some other chick.”  

De der engle bøger 
I år har jeg læst en del engle bøger her i blandt 
Angel – FlugtHades, og nu den her. I alle 3 er det kvinderne der er engle, hvor det ellers plejer at være fyrene i historien, som der har det overnaturlige del i bogen. Jeg har intet imod den nye twist, tværtimod synes jeg at det gør det spændende, i stedet for at læse om det samme igen og igen.

Af de 3 engle bøger, kan jeg bedst lide den her, jeg synes at den her mere at byde på, også er det også et plus at den fange mig med det samme og holdt mig fanget, så jeg fik først lyst til at ligge den fra mig igen, da bogen var slut. Jeg var ret vild med at bogen var så detaljeret og på den måde hendes syn er på engle verden. 

Clara, Christian og Tucker 
Er de 3 personer som vi høre mest om på skift. Vi har et ret stort persongalleri, men det er de 3 som vores person holder sig mest til på skift, og det kan jeg ret godt lide, for så får man et beder indblik i, hvordan de er. Selv om Christian bliver beskrevet som gud smuk, så er det Tucker, der fanger mig fra starten af. Så jeg er glad for at handlingen går som den gør. Dog er jeg lidt forivret til sidst, med hvad Clara gør med Tucker og Christian, men mon ikke vi finder ud af det senere hen. 

Alt i alt 
Er ret tosset, med den her serie, og jeg håber ikke at der kommer til at gå flere år før den næste kommer :/ Jeg har det lidt svært ved covert, for på en måde elsker jeg det, men den anden side synes jeg også at det er lidt kedeligt i forhold til de andre der, ved de englenske cover. Der er specielt et cover, hvor pigen står i en rød kjole og har orange hår. I baggrunden er der et orange skær, som om der er ildebrand. I love it! 

Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *