Kelley af Lesley Livingston

Original titel: Wondrous Strange. 27810468
Serie
: Wondrous Strange 

Forlag
: Tellerup.  
Indbinding
: Hardback. 265 sider. 

Udgivet
: 16-03-2016.  

Genre
: Fantasy.

17-årige Kelly håber og tror at rollen som alfedronningen Titiana i en opsætning af Shakespeares En skærsommernats drøm, er hendes store chance for at bryde igennem som skuespiller. Men da Kelley møder den flotte Sonny, må hun indse den chokerende sandhed, at alfernes verden virkelig findes, og at hun er en del af den.

Kelley er nødt til at forlige sig med sin familiearv, hvis hun vil redde ikke blot sig selv, men også Sonny og hele menneskeverdenen fra Alferigets magtfulde kræfter …

Kelley er første bind i serien Vinterkongens datter, der blander ung kærlighed med keltisk mytologi og ældgammel alfemagi

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar fra Tellerup.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Kelly går og drømmer om at bryde igennem som en stor skuespiller, og da hun endelig får rollen som alfedronningen tør hun næsten ikke tro på sit held. Men sker der mystiske ting omkring hende, og fremmede personer er interesseret i Kelly, Men hvad vil de, og hvem kan hun stole på? 

Der sker rigtig mange ting og vi får rigtig mange informationer, så det er rigtig rart at vi får historien fortalt fra både Kelly og Sonys synsvinkel for på det måde bliver det lidt nemmere at forstå, hvad der sker omkring Kelly. Begge to har nogle fine personligheder. Kelly  er en sød og hjælpsom person, men hun virker for det mest forvirret i bogen – Hvilket er forståligt nok, med alt det der sker omkring hende. Men jeg synes detsvære også at det gør, at hun bliver en andeles kedelig at læse om. Jeg kan godt lide Sonys historie. Jeg synes det er interessant at læse om ham, og jeg vil gerne vide meget mere om ham og hans verden.

Alt i alt synes jeg at det var en bogen var en fin læse oplevelse. Jeg elsker det smukke cover og hele universet med de overnaturlige væsner. Mit store problem med bogen var sproget i den. Der var op til flere gange, hvor jeg havde problemer med ordvalget og sætninger i sproget. Det skulle sikket give en let og spændende læse oplevelse, men jeg blev irriteret over det, og jeg synes ikke at sproget flød i bogen, så der var op til flere gang, hvor jeg havde lyst til at opgive den. Det her er den første bog i serien, men pga mit problem med sproget i den, så er jeg ikke sikker på at jeg kommer til at læse de to sidste bøger af trilogien, hvilket er ret ærgerligt for jeg vil ellers gerne vide hvad der sker med, hvad der kommer til at ske med Kelly og Sony.

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?


 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *