Klokkeren fra Notre Dame musical

I søndag var jeg inde og se Klokkeren fra Notre Dame. Klokkeren fra Notre Dame er en af mine top 5 film Disneys film, da den har vi har set den en del i min barndom. Så da min veninde spurgte om jeg vil med med ind og se den som Musikal var jeg ikke i et sekund i tvivl om det. Vi købte biletter til forstillingen næsten et helt år før vi skulle ind og se den, så vi glædet os utroligt meget til at opleve det.

Vi skulle se forstillingen om aften ved Det kongelige teater, der ligger lige ved Nyhavn. Så før vi skulle ind og se stykket tog vi hen til Nyhavn for at få noget lækkert at spise. Der var en del mennesker, men vi fandt heldigvis et sted, hvor der var plads og de havdet noget vi alle kunne lide. Da vi havde spist var der stadig en del tid inden vi skulle ind se det, så vi besluttet os for at gå i Magasin og var der rasten af tiden.

Selv om vi havde været i Magasin, kom vi i ret god tid, så det tog igen tid at komme ind, bestille drikkevare til pausen og finde vores indgang til salen. Vores pladser var perfekte og vi kunne se hele scenen der hvor vi sad. Jeg var inde og se Den lille havfrue – The Musical, så jeg ved Fredericia teater gør et fantastisk stykke arbejde med deres teater stykker og derudover har Klokkeren fra Notre Dame fået 6 · 25 stjerner, så jeg var virkelig spændt på hvordan det vil være.

Da stykket i gik i gang blev jeg fortryllet fra den første tone startet til de sidste klapsalver var forstummet. Alt var perfekt i forstillingen lige fra skuespillerne/sangerne til sangene og hele opsætningen af stykket. Hvis man havde regnet med at se Disneys udgave af Klokkeren fra Notre Dame, vil man måske blive lidt skuffet, for de havde taget små ting fra historien fra bogen, og blandet det ind i Disneys film. Jeg personligt var rat vild med det, for man fik meget mere at vide om personerne og historien. Blandt andet hvorfor Frollo var blevet hadefuld over for sigøjnerne, og hans bånd til Quasimodo. Det grafiske og scene opsætningen var også utroligt flot lavet. Man kunne tydeligt se, hvor man befandt sig henne, i forhold til personerne, og de steder man kender fra filmen. og det var så fedt at de brugte hvert et hjørne af scenen. Jeg var så glad for at jeg var inde og se det, og jeg kan varmt anbefale at tag ind og se det, hvis du har overvejet det.

Har i set det? eller skal i ind og se det?

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *