Knuste Kranier af Nicole Boyle Rødtnes

Anmeldes til bøge1r [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xFJ7Nx8mG7w&w=320&h=180]

ForlagetForfatterenGoodreads
Ebib, Bogpriser, Amazon

Forlaget skriver: Jeg dør i dag. Tanken er som et øksehug igennem kroppen, men jeg ved, at det er sandt. Zombierne er alle vegne. Flere af dem er allerede på vej ind i campen. Foran mig har de fået fat i Ergi. De flår armen af ham så let, som var den en kyllingevinge. 

Alo er blevet smidt ud af jægerne og vil gøre alt for at blive en del af dem igen. Imens kæmper Ava med at skjule, at hun er blevet bidt. De får dog begge andet at se til, da campen bliver ramt af et voldsomt angreb, der truer med at udslette dem alle .

Knuste kranier er anden bog i serien Zombie-jæger. Glæd dig også til Friske lig (bog 3) og Kæmpens kød (bog 4).

Læs også: 
1: Sort Blod

Dette er et anmeldereksemplar fra Alvilda.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne.

IMAG2483i

Min mening:
Jeg synes at den første bog var rigtig god. Så jeg var ret spændt på at se hvordan den her bog vil være. Jeg blev bestemt ikke skuffet over den! Jeg synes at den er utrolig spændende. Og bogen bliver læst på igen tid. Ved den første bog synes jeg at der var for få sider. Men jeg synes enlig at det passer fint til den målgruppe bogen er hentvent til.

Alo og Ava er nogle seje typer. De kæmper med hver deres ting. Og alligevel tænker de på de andre i lejeren. Jeg synes at det er ret spændende at følge dem, og jeg er spændt på at se hvad der kommer til at ske med dem i den næste bog. 

Fotor0330110947

Alt i alt synes jeg at det er en rigtig fin bog! Nicoles sprog fanger mig med det samme, og jeg synes at den er utrolig fed, også selv om at målgruppen er til de yngre læsere. I bogen er der nogle fede billeder i. Billederne er rigtig godt lavet, og jeg kunne godt bruge en del tid på at sidde og kigge på dem. Jeg synes at de er med til at gøre bogen unik. Jeg er ikke vandt til at læse noget med Zombier, og de bliver nok aldrig min kop te. Men det er fedt, at det er det der er blevet valgt til den her bog. Jeg tror ikke at den vil havde været nær så spændende, hvis det havde været med vampyr eller hekse. På den måde som bogen blev afsluttet på. er jeg ret glad for at jeg har den næste bog. For det var godt nok en spændende afslutning. 

stjerner

Knuste kranierZombie jæger:

  1. Sort blod
  2. Knuste kranier
  3. Friske lig

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen