kontakt

Jeg har haft bloggen siden 2011, og der er efterhånden kommet en del anmeldelser. Jeg anmelder fordi jeg elsker at læse og dele mine læseoplevelser. Jeg er altid 100% ærlig med mine anmeldelser, og det uanset om jeg anmelder bøger jeg har fået i gave, bøger jeg selv har købt eller anmeldelsereksemplar. Når det er et anmeldelsereksemplar er de altid markeret med teksten “Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget” så læseren ikke er i tvivl om, hvad det er. Jeg deler altid mine bogoplselver på de sociale medier, og hvis i vil dele min anmeldelse, billeder eller citere noget af det jeg har skrevet, så skal i være mere end velkommen, så længe i husker at kreditering går til mig og min blog.

Når jeg anmelder bruger jeg altid 5 stjerner rating system til min bedømmelse af bogen. Hvis bogen ikke har fået nogle stjerner, var den så dårlig, at jeg ikke fik læst den færdigt, men det sker meget sjældent, da jeg ofte ved hvad der flader i min smag. Jeg vil meget gerne anmelde bøger inden for følgende genre:

Fantasy
● Dystopisk
● Young-adult
● Kærlighed og new-adult
● Chick-Litt
● Bøger med mystik/spænding

Jeg er ikke så meget for Bbrnebøger, digte eller historiske bøger, men man skal aldrig sige aldrig. Jeg læser ikke bøger på engelsk, og jeg vil kun anmelde fysiske bøger. I mere end velkommen til at spørge mig om jeg vil anmelde jeres bog, (i mailen må der meget gerne vedhæfte en pressemeddelelse om den, eller et link hvor jeg kan læse om bogen) men jeg forbeholder mig retten til at sige nej, hvis bogen lyder noget for mig, eller jeg ikke har tid til at anmelde den.

Jeg er åben for et samarbejde, så længe jeg kan se at det er relevant for bloggen og dens læsere. Jeg synes altid at det er super hyggeligt og spændende, at komme ud og opleve ting (som forfatterarrangementer, blog event, film, mad og musik oplevelser ) samen med andre bogbloggere og fagfolk, og jeg synes at det er en fornøjelse at skrive om mine oplevelser på bloggen og dele dem med mine læsere.

Hvis du vil i kontakt med mig om en anmeldelse, sammenarbejde, arrangementer, konkurrence, eller noget helt andet, så skal du være mere end velkommen til, at sende mig en mail til mabrsas@gmail.com

Følg bloggen på de sociale medier
Bloglovin | Facebook | Instagram | Goodreads | Twitter | Linkedin        

Med venlig hilsen