Kragens kald af Leigh Bardugo

Bogen er et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls.

Titel: Kragens kald  Serie: Six of Crows #1 ● Forfatter: Leigh Bardugo ● Forlag: CarlsenPuls
● Udgivet: 15-02-2018 ● Indbinding: 458 (Hæftet) ● Genre: Fantasy

Seks forbrydere – én umulig opgave!

Kaz er et kriminelt geni, som har svært ved at sige nej til en umulig opgave. Med hjælp fra fem livsfarlige forbrydere, der hver især besidder særlige praktiske og magiske evner, vil han forsøge at befri et gidsel fra en uindtagelig fæstning. Belønningen er enorm – men dødstruslen er lige så stor. Den værste trussel … er dem selv.

Første bind af to i New York Times-bestsellerserien Six of Crows.

_________________________

Jeg har hørt så meget om Six of Crows, så jeg var så glad da jeg hørte at CarlsenPuls vil oversæt den, og jeg var virkelig spændt på, om bogen kunne leve op til mine høje forventinger. Starten forvirrede mig lidt og det tog det mig, noget tid før jeg blev fanget af fortællingen. Men da det til gengæld skete, kunne jeg slet ikke slippe bogen igen, for det var en sindsyg nervepirrende fortælling, og det var så spændende at følge vores gruppe på deres dødsensfarlige opgave.

I bogen følger vi nogle virkelig spændende og farverigt karaktergalleri. Til at starte med skulle jeg lige finde hoved og hale på hvem der var hvem, men da de begyndte at falde på plads, og man begyndte at lære dem at kende, og gik der ikke lang tid før man kommer man til at holde af dem. Vi følger Kaz, Inej, Jesper, Wylan, Nina og Matthias, Vi får foralt historien på skift i mellem dem, og det er så fedt at den ikke kun bliver fortalt af Kaz eller Inej, de alle sammen er interessante på hver deres måde, og jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende og høre meget mere om deres baggrund. Inej er min ynglings person, jeg elskder hendes styrke og det er hende der har det store ansvar for gruppen og at de klare opgaven. Nina og Matthias fortid er også ret interessant, at læse om.

Bogens skrivestil er virkelig god og fængende og jeg kunne ikke lade være med at beundrer Leigh Bardugo univers og hendes unikke karakter. Urdenervejs får vi læsere en historie der er probet med magi, action og vi får det ene plot twists, efter det andet, og bedst som man tror at nu har man regnet det hele ud hele ud, så formår Leigh at vende op og ned op det hele. Jeg kan ikke få nok at det her univers og vores skønne karakter og jeg skal helt sikkert læse den næste bog, for jeg er virkelig spændt på at se, hvad der kommer til at ske med Kaz og hans gruppe med den afslutning Leigh gav os. Jeg er så glad for at jeg endelig fik læst Kragens kald, for det er sådan en stærk start på en fantastisk serie, og jeg kan ikke anbefale den nok til alle jer elsker en god fantasy historie.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *