Lækre sager fra nettet #3

PicMonkey Collage

 1 – 2 – 3 – 456

Holder i Valentines day? Dagen er lige rundt om hjørnet, og jeg tænkte at det kunne være sjovt at finde nogle ting på Ebay som man kan bruge på dagen. Jeg synes selv at det er nogle fine ting, og jeg kunne godt forstille mig at bruge det, hvis jeg skulle holde noget. Skal i noget den 14? 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Læs også:

Comments

 1. Svar

  uh, nogle søde sager 😀
  Kæresten og jeg skal bare hygge og tilbringe tid sammen. Det er det vigtigste 😀

  1. Svar

   Ja det er super fint 😀 ej det lyder vildt hyggeligt. Jeg håber at i får en god aften 🙂 så dine indlæg med Ebay ting, og det er og nogle fede ting

 2. Svar

  Det er utrolig hvad man ind imellem kan finde på nettet.. 😀

  Vi skal til min svigerindes fødselsdag om formiddagen, men håber Søren og jeg skal lave lidt hyggeligt om aftenen… Går ikke så meget op i valentinsdag, men bruger alle undskyldninger for at hygge.. ha ha

  1. Svar

   Haha det er jo det 😛

 3. Svar

  I år gør jeg næppe. Det skulle da lige være hvis Prins Charming kom anstigende på hesten og inviterede mig ud på dagen. Men så er han vist ved at have travlt … 😉

  Jeg skal til gengæld arbejde og tjene lidt penge, og det er jo sådan set heller ikke helt skidt. 😛

  1. Svar

   Tja man ved jo aldrig om han kommer 😉

   Penge kan man altid bruge! 😀 Jeg slappede bare af, hvilket også var super skønt

 4. Svar

  Tja, jeg har købt en gave og planlagt mandens yndlingsmad… Sidste år kom dagen helt bag på ham, og den flød egentligt lidt ud i vasken, men i år skal der gøres noget hyggeligt – efter at vi har fået vores lille dreng, er der sku lidt langt imellem at vi gør noget godt for hinanden, så her hjemme skal der skrues helt op for valentines dag… =)

  1. Svar

   Uh det lyder super hyggeligt. Jeg håber at i får en god aften, og at den ikke går i vasken 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *