Lidt nyt fra Ikea

PicMonkey Collage

For nogle dage siden tog min kusine og jeg en tur til Ikea. Vi begge to mangle nogle små ting, og så var det rigtig hyggeligt at have den oplevelse med hende. Efter vi havde fundet vores ting. Besluttet vi os for at spise der inde. Da kl var lidt i 6. Men deres mad er ikke noget at råbe hurra for, og slet ikke til de priser. Så det bliver sidste gang at jeg spiser der. Jeg fik som sagt købt nogle ting. Blandt nye glas, en lampe og nye puder til mine spisebord stole.

Jeg vil gerne have haft en dvd reol med hjem. Men den kunne detsvære ikke være i bilen. Vi bar der inde en onsdag eftermiddag, og det var rigtig rart. For der var stor set ingen mennesker. Hvilket var super dejligt, for jeg synes altid at der er probet med folk i Ikea. 

Her er de ting jeg fik købt: 

ikea

4 tanker om “Lidt nyt fra Ikea

    1. Haha sådan nogle ting er altid godt at købe i IKEA 😀 Det er første gang at jeg køber sådan en bøtte, men det er bestemt ikke sidste gang at jeg køber dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen