Life of Pi – 2D

Original titel: Life of Pi Genre: Adventure, Drama. Tid: 2 timer 10 min.
Instruktører: Ang Lee Premiere: 25.12.2012 Set: I Biografen.

A2

Hjemmeside ● Imdb ● Kino ● Scope Facebook ● Twitter ●

Fantastik lavet, men kedelig handling.
Var det jeg fik at vide om filmen af en veninde, inden jeg skulle se den. Jeg vil gerne give hende ret i at den var fantastisk, men jeg kan ikke se hvorfor folk synes at den er kedelig! Filmen er fyldt med det ene smukke billede efter det andet, og ud over det er der også lidt humor i, hvilket faktisk ikke gør noget, for det var ikke overdrevet på nogle måder, og jeg tror at den vil være kedelig, hvis der ikke var ikke var noget.  

Filmen skifter mellem flashback og nutid, og det synes jeg også holder ret godt, det gør at man bliver suget ind i historien. Efter at jeg har set den, havde jeg helt løst til at læse bogen, for at se om den er ligesom filmen. Jeg har ikke set så meget af det indiske univers, men efter at jeg så filmen, har fået lyst til at se mere med det, for jeg synes at det var ret spændende.

Filmstirbe

Skuespillerne
Irrfan KhanGérard DepardieuRafe Spall,Tabu. Jeg kender ikke nogle af skuespillerne, men jeg synes at de gjorde det rigtig godt, og jeg kunne godt finde på at se flere film med dem, end bare den her. Jeg har set at Rafe Spall også er med i samme dag næste år, og den har jeg læge haft løst til at se, så det kunne være at jeg skulle få fat i den. Jeg kan godt lide at de ikke har valgt de store skuespillere til at spille rollerne i den her film.

Untitled-2

Alt i alt.
Synes jeg at det var en fantastisk film! Jeg er lidt ked af at jeg ikke gik ind og så den i 3D, for jeg tror at den kunne være endnu mere fantastik at se den på den måde, pga den var så smuk i forvejen. Den her film kunne jeg godt finde på at købe på et tidspunkt når den udkommer, jeg vil nok ikke stå i kø efter den, men jeg vil stadig gerne eje den. 

8 tanker om “Life of Pi – 2D

 1. Jeg har hørt rigtig godt om den og regner bestemt med at se den i løbet af den næste uges tid (faktisk havde vi oprindeligt planlagt at se den i fredags, men da det så skulle være midt på dagen, droppede vi det, eftersom vi trængte til at se lidt dagslys i stedet for at sidde og lumre i biografen :-D). Tror i øvrigt det er første gang, at min bedre halvdel insisterer på at se en film i 3D!

  1. Jeg kan kun anbefale at tag ind og se den! Den er god i 2D men jeg kan godt forstå at du vil se den i 3D for jeg fortryder at jeg ikke fik set den i 3D. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om den.

 2. Ja det bliver hurtigt meget hehe. Nej ikke i år, kun selve juleaften 🙂

  Ja det er altid en god ide, hvis man ikke er vant til at læse engelsk, at læse en bog man kender. Så start med Harry Potter 🙂 Og bagefter kan du altid læse nogle af de andre bøger du kender fra dansk på engelsk. Det var det jeg gjorde i starten også 🙂 Indtil man vender sig til det engelske. Og en anden god øvelse er også at se film uden undertekster 🙂
  Dystopisk er en genre. Divergent og Hunger Games er under den genre.

  1. Ja 🙂 Selv om det nu også er ret hyggeligt. Elsker at være sammen med familien, Min søster har også fødselsdag den 23, så der er hele familien også sammen, hvert år, så det er lige 3 store familie dage efter hinanden. Er det noget i plejer at gøre?

   Ja det tænkte jeg også, og min kusine, har dem på eng, så jeg ved at jeg kan låne dem af hende. hehe jeg frygter bare at jeg skal slå hver 5 ord op, men den tid den sorg. Okay, jeg mente det nok, men jeg skulle lige være sikker på. Jeg er frisk på at være med. Jeg ligger det ind under bogudfordringer 2013.

 3. ej okay, hende der har beskrevet den som ‘fantastisk men kedelig’ er da ikke for kvik – de to ord er jo diametrale modsætninger. :p

  Men jeg er helt enig i, at den er fantastisk! Og effekterne var meget flotte i 3D 🙂

  1. Nej 😛 Det hun nu mente med den var, at den var fantastik lavet, men kedelig handling, men jeg er glad for at jeg ikke lyttede til hende. Ja det kunne jeg godt forstille mig, at den var! Vil også ind og se den i 3D 😀 Kunne du finde på at købe den når den kommer ud?

 4. Nej det plejer vi ikke. Jeg har ikke en særlig stor familie.

  Gør det 🙂 Altså nøglen er at så længe du forstår det overordnede vil der altid være ord man ikke forstår, men så længe du forstår meningen i hele sætningen behøver man ikke slå dem op, hvis du følger mig? Selvfølgelig vil der være noget man skal slå op. Men når du nu også kender historien så kan du jo ikke gå helt galt 🙂 Og jo flere gange du læser den, jo nemmere vil det blive, så vil mange af ordene komme af sig selv efterhånden

  1. Okay 🙂

   Nemlig. Jeg forstår godt hvad du mener, jeg har også hørt andre sige det, og min kusine siger også at de heller ikke er særlig svære. Hehe jeg kender dem ret godt efterhånden, har læst den 4-5 gange på bog, og hørt den på lyd bog,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen