Lola & kalejdoskopet af Janne Hejgaard

Anmeldes til bøgerForlaget skriver: Lola er lige vendt tilbage til Danmark efter syv år i Afrika. Hun er ved at indrette sit nye ­værelse, da hun finder en mystisk bog. Hun viser den til sin nye klassekammerat, Vik, og de to går i gang med at oversætte dens afrikanske tekst.

Bogen er en trolddomsbog, mener de, og for at finde ud af, om det er rigtigt, beslutter de at afprøve en af trylleformularerne. Det skulle de aldrig have gjort. Eller skulle de?

Lola er bange og fuld af tvivl, og hun får det ikke bedre, når hun husker på den ulykke, der skete med en af hendes venner, mens hun boede i Afrika. Var det også hendes skyld? Ligesom alt det med Camilla og Soffi 

Goodreads | Forfatteren | Forlaget | Bogpriser| Amazon
Tak for anmelder eksemplar som er fra Janne. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg var lidt spændt på, hvordan den her bog vil være. Detsvære blev jeg ret skuffet over den. Den var kedelig, og jeg synes at sproget var ret tungt i den, i forhold til den første bog.

Emnerne i bogen er lidt mere alvorlige, og for det mest syne jeg at på den måde folk er i bogen, og det de gjorde bare blev for meget. Der er bandt andet, Lolas forælder, der slet ikke kan tænke på andet end det, syge barn de har på syghuset. Så de glemmer Lola og hendes anden bror, hvilket virker helt forkert. Camilla, have jeg håbet var blevet søder i den her bog. Men hun er blevet være, og jeg gider faktisk ikke læse om hende, da vi fik det hele fortalt fra hendes synsvinkel af.

Alt i alt, synes jeg at det var en ret kedelig bog. Der var alt for meget, der gjorde at den ikke fangede mig, så jeg måtte ligge den fra mig. Måske vil den være bedre for en, der er på deres alder, som vores personer har. Men de må i selv vurdere. Janne har også skrevet en bog mere til serien, som jeg detsvære ikke kommer til at læse.

Lola & kalejdoskopetLola midt i verden serien:

  1. Lola & Retfærdighedens Bog
  2. Lola & kalejdoskopet
  3. Lola og spejlene

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *