Love is war #1 og #2 af R. K. Lilley

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Original titel: Love is war  Serie: Love Is War. 1 – Scarletts historie. Og Love Is War 2 – Dantes historie. ● Forlag: Lovebooks ●
Udgivet: 16-06-2017 ● Sidetal: 351/432 (hæfte) ● Læst på: Dansk

Denne bog blæste mig fuldstændig bagover. – Audrey Carlan, forfatter til Calendar Girl

Efter flere års adskillelse møder Scarlett pludselig sin gamle high school-kæreste, Dante. Selvom hun nærer et inderligt had til ham, blusser deres indbyrdes begær uundgåeligt op igen. Men Scarlett har ikke glemt, at Dante svigtede hende, og denne gang har hun ikke i sinde at lade ham slippe med hjertet i behold. Denne gang vil hun knuse hans hjerte, som han knuste hendes. Denne gang er der dømt krig.

LOVE IS WAR er den dramatiske fortælling om Scarlett og Dantes stormombruste kærlighed. Første bog i serien fortæller historien fra Scarletts perspektiv, mens vi i anden bog får Dantes historie.

_________________________

Scarlett har haft det hårdt lige fra barndommen. Hun boede hos hendes fordukket bedstemor, der ikke brød sig om hende, og hun var ret upopulær, og hun kom ofte ud i problemer i skolen, så hun ender ofte ud i en masse problemer. Dante er opvokset med i guldske i munden. Men han har det lige så hårdt som Scarlett, med sin far, der ikke vil have noget med ham at gøre, og en hjertekold mor der vil gøre alt for at hendes planer lykkes. Scarlett og Dantes får hurtigt knyttet et særligt bånd, og det bliver hurtigt de to imod rasten af samfundet de lever i. I begge bøger er der en del spring i mellem fortiden og nutiden, og selv om jeg ikke er særlig fan af flashback fortællinger, så synes at det gav rigtig god mening, for på den måde falder brikkerne langsomt på plads i puslespillet omkring mysteriet om deres fortid, og hvordan det gik så grusomt galt imellem dem.

Første gang vi møder Scarlet, bryder jeg mig ikke særlig meget om hende, pga hendes være måde og personlighed. Men det ændrede sig stille og roligt  i takt med at jeg lærte hende hende at kende, og hørte om hendes hård barndom, så til sidst kom jeg helt til at holde af hende og hendes små særheder. Dante er fin nok og jeg kan godt lide at han vil gøre alt for at beskytte Scarletts, også selv om det betyder at han selv kommer ud i problemer. I Dante historie blev jeg forvirret over, at vi stadig skulle høre deres historie fra Scarletts perspektiv, nu hvor vi blevet lovet at vi vil få den med Hans synesvinkel, og selv om jeg er gladere for Scarletts i løbet af den første bog, så var jeg ked af at Dante ikke får lov til at fylde mere, nu hvor det er hans bog.

Jeg elsker alle salgs kærligheds historier, så da jeg hørte om Scarlett og Dante, var jeg ikke i tvivl om jeg skulle læse den. Det er første gang jeg læser noget med R. K. Lilley, og selv om jeg ikke blev blæste fuldstændigt omkuld af hendes historie, så var jeg stadig underholdt af alt den drama, mystik og tiltrækning der var i mellem Scarlett og Dante. R. K. Lilley har et letlæsende sprog, og hun slutter ofte et kapitel af med en cliffhanger, så man bliver hele tiden ved med at læse videre, fordi man lige skal have en side mere. Hvis du er til romantiske bøger som Calendar Girl, så er jeg sikker på at du også vil synes om  Scarlett og Dante historie.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *