Månebarn af Helle Ryding

Læs også: Klintespind #1 og #2

Anmeldes til bøgerForlaget skriver: Del 3 af fantasyserien Klintespind, som er inspireret af Møns Klint og de sagn, der knytter sig til denne egn. Bøgernes hovedperson er den stærke og initiativrige Serpina, Klintekongens ottende datter.

Serien var oprindelig planlagt til at være i to bind, men er vokset til tre. Til gengæld udgives bd. 2 + 3 samtidig for ikke at holde læseren på pinebænken.
 
Det er lykkedes Serpina og Noatan at opspore troldmanden, den kyniske Slangebærer, som hersker over Slangesværdet, det eneste våben, der kan true Serpinas usårlighed. Men det får uhyggelige konsekvenser, da de pludselig står ansigt til ansigt med den grusomme troldmand.  Ved hjælp af ild og røde lyn, som sætter bygninger i brand og skaber rædsel hos befolkningen, lykkes det troldmanden at befri ilddæmonen.

Helle Ryding har en fast og trofast fanskare – og læses flittigt af piger fra 12 år og op. Hun har tidligere skrevet

Goodreads | Forfatter | Forlaget | Bogpriser | Amazon

Tak for bogen som er fra forlaget. De følgende udtryk er helt og holdent mine egne. 

Når man læser afslutningen på ulvepige, går man direkte videre i fortællingen fra første side i månebarn. Der for er det rigtig rart at starter med en kort opsummering af, hvad der skete i slutningen af Ulvepige, nu hvor de hænger sammen. Jeg glad for at jeg havde Månebarn som jeg kunne læse videre på! Den forsætter der hvor man slap ulvepige, og fortsætter i samme tempo, som den forrige bog. I bog 2 savnede jeg, at man fik slutningen med fra Serpina, som man gjorde med de her to bøger.

I den her bog følger vi stadig Serpina og Noatan i deres rejse, hvor er de skønne sammen!. I det meste af bogen høre vi kun om de to personer, og edderkoppen Anaja. Man kan tydeligt se, at forholdet mellem Serpina og Noatan udvikler sig, som jeg personligt holder meget af. Jeg kan godt lide at det ikke har taget den drejning, med at det fylder hele bogens handling, men man har stadig lyst til til at vide, hvad der sker med dem.

Da det den her er den sidste bog i serien, og jeg havdemine forventinger til en spændende slutning, med alt det som der var blevet bygget op på i løbet af ulvepige. Jeg ved ikke om jeg blev overrasket over slutningen af bogen, for noget havdet jeg gættet noget af det, men jeg havde ikke regnet med at det vil ske på den måde som det gjorde, så jeg blev ret overrasket over den. Jeg ser det dog ikke som nogle dårlig slutning. Nej tværdigmod.

Når jeg tænker på alle 3 bøger, kan jeg kun blive glad for at jeg fik læst dem, for de er rigtig spændende på mange punkter. De skriver at det er fra 12 og op, men jeg vil nok sige at man skal være ældre end 12 for at få noget ud af bogen. Selv om at den er blevet skrevet til de yngre personer, følget jeg ikke at jeg sad og gabte, da jeg læste bogen. Jeg kan rigtig godt lide Helle Rydings skrive stil, med alle hendes detaljer, spænding, og fantasi. Så jeg vil holde øje med hende og hendes bøger frem over. Hvis i ikke har læst serien endnu, vil jeg klart anbefale at  går i gang med den, for bogen er helt fantastik.

Klintespind:

SerpinaUlvepigeMånebarn

Den her anmeldes er en del af Blog touren, hvis du vil se de andre mener om bogen kan du se det her: Frk. HymsBoglabyrintenSus’ bogblogBøger på Tværs. Helle er meget interserret i at være med så meget som muligt, så hun har givet jer lov til at stille de spørgsmål som i går rundt med, i kan gøre det på den her side, også skal Helle nok svare på dem så hurtigt som muligt. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen