Manus Albino af Morten og Søren Ellemose

Forlaget skriver: Et afhugget hoved i en jadegrøn rejsekuffert, en madelskende kriminalkommissær, en assistent fra Mensa og en pågående journalist, der bruger sex i jagten på forsider.

Kriminalkommissær Henning Lorentzen kastes ud i sin karrieres sværeste sag, da sporene leder efterforskningen i retning af gamle naziforbrydelser og samfundets top.

Med Manus Albino debuterer tvillingerne Søren og Morten Ellemose som krimiforfattere, og bogen er første bind i en planlagt trilogi.

Goodreads Forfatteren | Forlaget | Bogpriser | Amazon  
Tak for bogen, som er fra Forfatterne. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Det er en del siden at jeg sidst har læst en krimi bog. Så der for var jeg lidt spændt på at læse den her bog. Som er den første bog af, en serie på 3. Efter at jeg har læst bogen, har jeg lidt blande følser med den. For det er en rigtig spændende plot, igen tvivl om det! Men jeg blev ikke rigtig grebet af bogen, og det tog mig der for lang tid at læse den. Dog blev den rigtig spændende, da der begyndte at komme, flere prikker til det store pulsespil.

For det er et virkelig stort puslespil, som vi har med at gøre! Der kommer flere og flere mord. Samt flere og flere gåder, om hvem der står bag. Nogle gange bliver man nød til lige at holde en pause, for at få det hele med. Det er rigtig meget  spændende viden. Som vi får at vide, efterhånden som vi kommer ind i den. Det der kedet mig i bogen, var alt den snak om politik. Der vil jeg ønske at der var mindre af det, og mere af Kriminalkommissær Henning Lorentzen og hans teams arbejde.

Udover Kriminalkommissær Henning Lorentzen og hans team. Så er der Sebastian, der er den her kloge over klasse dreng. Xenia Holm der arbejder for Ekstra Blandet. Som der nærmest vil gøre alt, for at få en forside. Plus alle de folk som der er politikere. Det lyder måske af mange. Men for hvert lille kapitel/afsnit i bogen, er der fokus på en person, og dem som han eller hun har med at gøre. Det gør at det er nemmere, at holde styr på hvem der er hvem. Nogle af dem høre man til, mere en andre. Hvilket jeg synes er ret godt.

Selv om at det tog mig lang tid at komme ind i bogen. Har jeg stadig planer om at læse den næste. Jeg håber at den fanger mig fra start af, og at der er lidt mindre politik i bogen. På nogle punkter synes jeg, at det her har været en af de bedste krimi bøger, som jeg har læst. Der udover synes jeg også at det er lidt sjovt at tænke på, at det er to tvilling brødre der har skrevet dem sammen. 

Manus Albino. en krimiManus Albino serien:

  • Manus Albino
  • Fange nr. 21
  • Havfruens død

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *