Marie Krøyer

Imdb  Kino  Scope

En film med kunst.
Da jeg snakkede med min mor om at vi skulle tage ind og se Marie Krøyer, viste jeg ikke helt hvem hun var, så der for havde jeg ikke rigtig nogle forventninger til filmen før lige op til,da jeg finder ud af hvem hun var og ser nogle af de malerier der er knyttet til hende. Udover den fantastiske kunst, og det ene smukke natur land skab efter det andet, så var der også det smukkeste musik i filmen.

Jeg og min mor synes at filmen er var ret smuk på den ene og den anden måde, men jeg tror at man skal kunne lide kunst eller Krøyers historie, for at man vil synes at filmen er noget.

Skuespillerne
På skuespillerlisten kunne man se navne som Birgitte Hjort SørensenSøren Sætter-LassenSverrir GudnasonLene Maria ChristensenTommy Kenter. Jeg ser stort set aldrig danske film, så jeg kender ikke nogle af dem, så jeg kan ikke sige om de spillede godt i forhold til den og den rolle, men jeg synes at de gjorde et rigtig godt stykke arbejde i den her film på hver deres måde.

Alt i alt.
Synes jeg at den var rigtig godt. Det er nok ikke en film, som jeg køber med det samme når den kommer på dvd, men jeg kunne godt finde på at se den igen, hvis den gik i tv’et eller sådan noget. Efter at jeg så filmen, fik jeg helt lyst til at læse hendes bog og tag til Skagen, hvor jeg aldrig har været. Du skal gå ind og se den, hvis du har læst bogen eller elsker film fra den tid, og hvis du godt kan lide kunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen