Marley & Me

Original titel: Marley & MeMarley & Me
Genrer: Familiefilm, Komedie
Biograf: 27.03.2009
Solgte billetter: 36.059
Dvd: 18.08.2009
Spilletid: 90 min

Instruktør: David Frankel
Manuskript: Scott Frank, Don Roos, John Grogan

Medvirkende: 

  Marley and Me - marley-and-me icon 

 Fra instruktøren bag “The Devil Wears Prada” kommer filmatiseringen af bestselleren “Marley & Me”. Det nygifte par John og Jenny Grogan (OWEN WILSON og JENNIFER ANISTON) flytter sydpå til en ny, solbeskinnet tilværelse i Florida, hvor de bliver ansat som journalister på hver sin avis og køber deres første hus. Mens de overvejer, om de vil have børn, får de det råd at anskaffe sig en hund, og de køber en lille nuttet golden retriever, som får navnet Marley. I løbet af ingen tid bliver den til en 50 kg tung damptromle af utæmmet energi og forvandler deres hjem til et katastrofeområde.

                   

Plus: Alt ! der er ikke så meget mere at sige. Jeg kunne rigtig godt lide historien om, hvordan man følger Marley gemmen hele dens liv, Hvordan han både får en til at grine og tude. Jeg har selv haft en en labrador også en gul der ligner den på en prik så kunne med det samme sætte mig ind hvordan John og Jenny havde det. 

Og så spiller både Owen Wilson og Jennifer Aniston sine roller godt.

Minus: Intet, så skulle det måske lige være at den godt kan være lidt lang truekende. Men det er også det eneste. Jeg må indrømme at jeg var ikke meget at se den til at starte med da en veninde stak mig film i hånden fordi jeg ikke er så vild med hunde film. 

Kilde: Imdb, Moviezoo, Scope Cdon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen