Måneden der gik – Marts

Marts måned har været en mærkelig måned. Min morfar kom akut på hospitalet, og min onkel blev opereret på et andet hospital, og en anden fra familien, har døjet noget med kræft forløb, så det har været en virkelig hård måned for familien, med bekymringer og med hospital besøg. Heldigvis er vi alle sammen okay, og vi har lige bestilt sommerhus i Skagen til sommerferien, som vi glæder os til! Men alt imens det har stået på, så har Marts måned været en stille og hyggelig måned for min søster, og jeg har været en kort tur til Sverige hos vores far, og så havde jeg også en super skøn uge i Århus.

Her er nogle af de ting jeg har lavet i Marts måned:

 • Fik jeg læst 3 bøger.
  – Hvis du var min (After We Fall #3) af Melanie Harlow Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon
  – Førstelivet (Everlife #1) af Gena Showalter Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon
  – Mr. X (Dream Man #1) af Kristen Ashley Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon
 • Til event med Malene Sølvsten.
 • Min søster og jeg var i Sverige hos far og hans kæreste, for at fejer min fars kæreste fødselsdag.
 • Haft nogle hyggelige aftner med mine veninder og familie.
 • Jeg havde en fed tur til Århus
 • Haft en hyggelig weekend hos min ven
 • Hørt en del til dansk true crime-podcast Mørkeland.
I næste måned har jeg allerede en del aftaler, jeg skal blandt andet en del fødselsdage, biograftur og tivoli ture. I April måned, der også Dewey’s Readathon, men det ligger i en weekend, hvor jeg både skal noget om lørdagen og søndagen, så jeg ved faktisk ikke om jeg har osverskud/løst til at deltage i det, selv om det vil være mærkelig, da jeg har deltaget, i det siden jeg opdage det, til gengæld er der også TBR tackling, der bliver afholdt i påsken, og det liggere meget bedre i forhold til mine planer, så jeg kunne godt finde på at detalge i stedet for.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *