Mellem linjerne af Jennifer Echols

Original titel: Love Story
Serie

Forlag
: Tellerup  
Indbinding
: Indbundet. 367 sider

Udgivet
: 04-05-2016

Genre
: Socialrealisme

Erin er lige startet på universitetet hvor hun forfølger sin drøm om at blive forfatter. Drømmen har dog allerede haft sin pris, for da hun nægtede at videreføre familiens hestefarm, blev hun gjort arveløs. Erin må nu klare sig uden en krone på lommen, og endnu værre går det  da hun skriver en romance baseret på Hunter, en fyr hjemmefra, og han begynder på hendes skrivehold netop som de skal til at diskutere hendes historie.

For Hunter har stjålet langt mere end Erins hjerte. Han er også den nye arving til den farm og formue, der egentlig var hendes. Erin har tusind gode grunde til at hade ham, men det er svært at føle sig frastødt når man egentlig føler sig tiltrukket …

Billedresultat for black line

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Mellem linjerne var den jeg havde glædet mig mest til læse af Jennifer Echols bøger. I Under overfladen og Over stregen, får vi en masse spænding og mystik, hvor Mellem linjerne er mere stille i det, da vi følger Erin kamp og ambitioner om at blive forfatter. Hvis man havde forventet en masse acton, havde man nok blevet skuffet over bogen. Men jeg synes at historien om Erins er god og er helt vild med den måde Jennifer formår at skrive imellem linjerne.

Erins skulle have overtaget familiens hestefarm, men hun drømmer om at blive forfatter. Hendes familie vil ikke støtte hende, så der for kæmper hun alt det hun kan for at få hverdagen til at køre med sit job og universets livet. Som om det ikke var nok, så begynder Hunter i det samme skrivehold hun er på og Erin er ikke glad for at se ham, og vil gøre alt for at undgår ham, men det er svært når de går på samme universet.  Jeg er helt vild med Erin. Hun har en utrolig stærke personlighed og så jeg kan godt lide at hun ikke opgiver sine forfatter drømme selv om selv om der er meget der står på spil, og hun vil nærmest gøre alt for at opnå det, også selv om det betyder at hun skal gå på samme hold med Hunter, der har taget hendes av og knust hendes hjerte. Hunter er den her mystiske fyr, der prøver at komme ind på Erin selv om han godt ved at hans chancer er små. Det var interessant at følge Erin og Hunters i deres hverdag på universet og hvordan deres forhold stille og roligt naturligt udviklere sig.

I den her bog folder Jennifer Echols sig virkelig ud og kan man tydeligt se hvor dygtig hun er til at skrive i forhold til Under overfladen og Over stregen. Hendes sprog er stadig fangende og velskrevet, men som om det ikke er nok så får vi også små bider Erin og Hunters historier, og det giver et uroligt godt billede af, hvordan de har det og ikke mindst følger for hinanden. Jeg er helt vild med at hun har fået flette det med ind i historien og det det var interessant at læse dem på sidelinjen. Som i måske kan fornemme, så jeg er ret vild med bogen, den eneste grund til at jeg ikke giver den 5 stjerner er at jeg manglede noget i slutningen. Jeg sad tilbage med en del ubesvaret spørgsmål da jeg vendte den sidste side, blandet andet om, hvordan det vil ende med Erin forhold til både mormoren og Hunter, farmen og ikke mindst om hun bliver forfatter. Jeg synes det er synd at man ikke får det at vide, og jeg forstå ikke Jennifers valg i forhold til afslutningen på bogen. Men når det er sagt så er det en rigtig god ungdomsbog hvor vi høre om hverdagslivets udfordringer, drømme og kærlighed og jeg nød virkelig at læse den, i forhold til Jennifers to forrige bøger. Det her er den sidste bog, som Tellerup har oversat af Jennifer bøger. Men jeg håber at de oversætter flere af dem, for jeg vil gerne læse mere af hende, og hvis du endnu ikke har læst noget med hende eller Mellem linjerne vil varmt anbefale at gøre det.

 photo Untitled-1_zpsswcdwlg2.png

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen