Mere personlig

Som de fleste af jer måske, har lagt mærke til så er jeg ikke den, store skriver, skriver det ene lindlæg efter det andet om mine personlige tænker og hverdags ting. Men det vil jeg nu lave om på, dog bliver  ikke her på min blog, men på siden Deldig.

På Deldig.dk, er en sted, hvor du kan oprette dig som bruger, også kan du skrive indlæg altid efter hvad du har lyst til, og hvornår. Der ud over er der også et forum, hvor der bliver snakket om alt mellem himmel og jord. Jeg oprettet mig først i går, men jeg har kigget på siden, og den ser ret hyggelig ud. – Og så er det gratis.

Jeg går med tankerne om at jeg vil prøve at lave det som en dagbogs projekt af en art, både jeg skriver om hvad jeg har oplevet, men også hvad jeg går og tænker på i løbet af dagen. Jeg har allerede skrevet mit første indlæg, og selv om det var svært , så var det godt at komme ud med det. Jeg håber lidt at jeg på den her måde kommer ud med de tanker som jeg ellers går og roder med, om de så er gode eller dårlige.

Jeg skriver ikke mit brugernavn her, men hvis i vil, er altid velkommen til at spørge om det, og så skal jeg nok skrive det til dig 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen