Mig før dig af Jojo Moyes

Anmeldes til bøge1r
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gKRWNM6dN6w&w=340&h=220]

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser,

Forlaget skriverLou Clark ved en masse ting. Hun ved, hvor mange skridt der er fra bussen og hjem. Hun ved, at hun elsker sit arbejde på The Buttered Bun, og hun ved, at hun måske ikke elsker sin kæreste Patrick så højt, som hun burde. Hvad Lou Ikke ved, er, at hun lige om lidt mister sit job, og at det bestemt ikke er nemt at få et nyt.

Will Traynor ved, at han ikke længere har lyst til at leve. Han ved, at livet nu føles småt og glædesløst, efter at han er blevet lam i stort set hele kroppen – og han ved præcis, hvordan han vil gøre en ende på elendigheden. Hvad Will ikke ved, er, at Lou lige om lidt vil bryde ind i hans liv og gøre hans dagligdag knap så farveløs.Og hvad ingen af dem ved, er, at de kommer til at forandre hinandens liv for altid.

Tak for anmeldereksemplar som er fra Rosinante & Co.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne

Min mening:
Jeg har hørt utroligt meget om Jojo Moyes’s bøger her i løbet af de seneste måneder. Og hvis man man har en lille interesse for bøger, tror jeg at det er ret svært at undgå høre om dem. Der for var jeg også ret spændt på at se, hvordan bogen vil være da jeg skulle i gang med den, og der gik ikke lang tid før at jeg sad og vendte den ene side efter den anden til der ikke var flere. Bogen tog med storm og i dag er jeg glad for at jeg fik læst den, for man snyder sig selv for en fantastisk læse oplevelse, hvis man ikke prøver at kaste sig ud i den.

Der var nogle rigtig skønne personer i bogen. De var ikke sådan nogle stor slået personer, men jeg følget at man lærte at kende dem utrolig hurtigt, for hendes personer er realistiske, og det var rigt. Jeg kunne rigtig godt lide Lou, i starten af bogen synes jeg at hun var vildt kedelig, men jo mere man læser om hende, jo mere fik jeg øjne op for hvilken skøn person hun er. Jeg synes at hun er utrolig på mange måder, og jeg elskede hendes lidt skæve personlighed.

Jeg havde det ret svært med hendes familie. Hvis det var min familie, havde jeg nok ikke kunne holde ud at bo hos dem, sådan som de opføre sig over for hende. Hendes mor er sådan set okay, men hun er bare for meget når det ikke gik efter hendes hoved. Lou lille søster var mega irriterende, dog blev hun bedre med tiden. Lous far kunne jeg slet ikke lide. Han var flere gange grov over for hende, hvilket jeg ikke kan forstå at man er over for sine børn. Hendes kæreste kunne jeg heller ikke lide. Jeg forstå ikke, at hun kan holde ud at komme samme med en som ham. 

Når det kommer til Will ,var det som om at jeg sad i en rutsjebane. Først synes jeg at han var ondskabfuld, over for alt og alle. Specielt Lue. Senere da man begyndte at kende ham, og ser hvordan han får øjne op for Lou. Begynder jeg at forstå ham, og synes at han er en rigtig skøn person. Men jeg bliver så tosset på ham, da jeg høre, hvad han har tænkt sig at gøre ved sit liv. På nogle punkter kan jeg godt forstå ham, for det må ikke være nemt at have sådan et liv som man har i en rollestol. når man er vandt til at være en aktiv person på alle mulige måder. Men jeg har stadig svært ved hans beslutning. når man ser hvordan påvirker Lou og hans familie. Dog synes jeg at det er rigtig fedt, at han tænker på Lou og hendes fremtid. For det viser at han har tænkt over en hver detajle. 

Alt i alt synes jeg at det er en fantastisk bog. Jeg elsker Jojo sprog og den måde hun skriver på. For det fanger en lige med det samme. Det er en bog der får alle følelserne frem i en. Jeg kunne sidde og stor tude, til at tag mig selv i at grine, over et eller andet morsomt i bogen. Jeg er ked af at jeg ikke har fået læst bogen noget før. Og jeg vil rigtig gerne læse nogle af hendes andre bøger, for at se om de er lige så gode som den her. Den fik mig til at tænke over livet, og over hvor få ting man er taknemlig over. Den røg hurtigt op til mine andre favorit bøger. Og nu hvor jeg har læst den kan, jeg godt forstå at folk roser den til skyerne. Jeg vil varmt anbefale jer at læse den, hvis i vil have en fantastisk læseoplevelse. 

stjerner

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen