Min blog flytter

Først og fremmest så håber jeg at i har det godt og at i husker at passe på jer selv i de her dage. Som nogle af jer måske har opdaget, så har der været pænt stille her på bloggen, og det er fordi min blog er flyttet. Under min uddannelse havde jeg mit portfolio og blog hver for sig, men nu har jeg valgt at slå det sammen, og der for har jeg lavet en hel ny side der hedder www.mariesamuelsen.dk. På den er der allerede 3 nye blog indlæg. Blandt andet hvor jeg skriver om min jul, nytårsaften og vinter i Tivoli. Der udover er der også kommet en masse finde nye ting til mit portfolio, og der er flere ting på vej, så jeg håber at vi vil smutte der over og læse med. Det her domæne, har jeg til en gang i efteråret, men der fra bliver det lukket ned, så alt det nye kommer til at ske på min nye hjemmeside.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *